Tx 49ex600e altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de tx 49ex600e altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Tx 49ex600e altex?

tx 49ex600e altex cuprinde un suport pentru oua, un suport pentru sticle si un compartiment pentru oferte lactate. Apreciem in stil deosebit faptul cu directia de rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le realiza usor de curatat.

Aveti in total unul sau doi rafturi, doi compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa calitate pe usile batante. Poate ca nu va castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

In moment ce sunt de obicei listate in functie de valoarea lor cubica interna, masurile sale externe sunt cele pe care ii nevoie sa le evaluati in acest moment. In exterior de latimea sa, va trebui sa verifici si adancimea si inaltimea sa. Ai vrea sa te increzi cu privire la exista o toleranta de 2,5 cm dintre partea de ridicat si intre spate cu privire la a asigura ventilatia cu directia de motorul si compresorul sau. Deoarece majoritatea au nevoie pentru usile lor sa fie complet deschise pentru a avea acces la toate rafturile si sertarele sale, este intelept sa lasati un spatiu suplimentar de unul sau doi centimetri de la balama sa, in acest mod incat, precum si peretii sau dulapurile sa fie ferite de o bataie.

tx 49ex600e altex montat in partea de jos a crescut in popularitate in acest secol, folosul sa de a oferi un spatiu mai scurta cu directia de congelator fiind doi din principalele motive, aproape la fel ca si lipsa necesitatii de a se apleca cu scopul de usa cu destinatia de alimente proaspete, accesata mai frecvent. Acestea tind sa fie mai scumpe decat cu montaj superior, iar daca utilizati mai mult produse congelate decat proaspete, s-ar putea sa reconsiderati daca acest este optiunea potrivita cu destinatia de dumneavoastra.

Acest pare suficient de fiabil - cel mult in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale cu destinatia de compresorul scoate un vuiet ascutit si cu privire la se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna cu privire la nu este la nivel si iti trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu este disponibil de destul timp cu destinatia de a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum ar fi compartimentele dedicate cu directia de oua si unt, desi acestea nu mai sunt asemanator de comune cu destinatia de in trecut, indiferent de prototip sau de marca.

De asemenea, folosim orisicare cu un sens mai ocazional, de asemenea incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu scopul de indicatiile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum este conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine caldura la o temperatura mare fara cusur de 37?F, dar ar fi foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste nepasare de utilizare.

Acest tx 49ex600e altex pare deajuns de fiabil - cel putin in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale cu scopul de compresorul scoate un vuiet ascutit si cu destinatia de se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna cu directia de nu ar fi la nivel si iti trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu ar fi disponibil de deajuns moment ca a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum este compartimentele dedicate pentru oua si unt, desi acestea nu mai sunt aproape la fel de comune cu privire la in trecut, indiferent de model sau de marca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult