Trolere decathlon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de trolere decathlon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Trolere decathlon?

Un trolere decathlon side-by-side are de obicei 6 usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu destinatia de gasesti mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in loc sa trebuiasca sa va aplecati ca a ajunge la una intre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu directia de o organizare usoara. Pentru exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de mult spatiu in acel caz cand sunt deschise, ceea ce este util in momentul cand se descoperi fata in fata cu un alt spatiu de lucru sau daca aveti o bucatarie mai mica.

Am fost impresionati sa observam cu directia de usile acestui-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment ca cei care ii nevoie sa utilizeze eficient spatiul intre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

Daca iti plac gadgeturile inteligente, in acel caz veti adora acest-congelator, care te ajuta cu directia de a fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati caldura si foloseste functia de congelare rapida, din alte optiuni, de la smartphone-ul dumneavoastra sau pur si usor stabilesti acest lucru prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri dintre partea din fata.

In cele din urma, in acel caz cand iti uitati la adancimea decupajului, asigurati-va ca aveti in cont de adancimile usilor trolere decathlon. Daca distanta pe care tau iese printre dulap nu ar fi asemanator de scurta cu directia de grosimea usilor, in acel caz s-ar putea sa nu poti deschide usile pana la capat.

Acestea sunt mai mici, precum cele pe care le gaseste ascunse sub un dulap de hotel. Acestea sunt de multe ori menite sa pastreze vinul si sucurile la rece. Intrucat sunt mici, acestea sunt cele mai accesibile modele de cumparat si sunt o selectionare excelenta ca a fi apetisante in spatii mici sau cu un birou.

Interesant ar fi cu scopul de usa ar fi de fenomen 3 usi. Apasarea butonului de pe maner atunci cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna pentru puteti lua ager articole. Daca trageti de maner in soi normal, deschideti intreaga usa cu privire la a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita ca bucatarii contemporane sau traditionale.

Multe intre trolere decathlon inteligente instalate in bucatariile de design au creiere digitale inteligente cu sisteme de pastrare a prospetimii alimentelor, un flux de aer imbunatatit cu destinatia de o mai buna prospetime, aplicatii de insotire pentru smartphone si tehnologie care ucide bacteriile cu scopul de a iti pastra fructele si legumele comestibile cu privire la mult, mult mai mult timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult