Tavita ikea

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de tavita ikea la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Tavita ikea?

Doriti pentru tavita ikea domnia voastra sa aiba un congelator atasat, un sistem de filtrare a apei sau o tehnologie inteligenta care sa va permita sa faceti cumparaturi direct de pe usa? Gospodaria dvs. cauta ceva eficient printre punct de vedere energetic, din otel inoxidabil sau care sa nu lase urme? Achizitionarea marcii potrivite iti bifa multe dintre elementele de pe liste de dorinte si iti va reduce optiunile la ceea ce se iti potrivi nevoilor, preferintelor si bugetului dvs. unic.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 7 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu privire la a adaposti sticle de doi litri si un distribuitor de conserve in interior.

Cele mai recente inteligente ofera chiar si o multime de caracteristici pe care nici nu stiai cu privire la le doresti. Fie cu destinatia de ar fi vorba de a dvs. evidenta a ceea ce ii nevoie sa includeti de pe site-ul alimentar, de a afisa lucrarile de arta ale copiilor dvs sau de ceva complet diferit. Dar mai intai este necesar sa va dati seama de ce gasesti necesitate si daca aceste functii sofisticate merita de lucru sa cheltuiti bani ca ele. Asadar, indiferent de nevoile tale, sau de buget, iata care sunt cele mai exclusive pe care le poti poti descoperi acum.

Bineinteles, chiar si intr-un tavita ikea atat de mic, tot tu ai controlul inspre temperaturii. Tot ce este necesar sa realizezi este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati pentru a va personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura ideala cu scopul de cele 2 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri pentru un aspect elegant si modern al dulapului.

Un-congelator foarte spatios, in sortiment american, cu usi duble care se deschid catre afara si acces la compartimentele de proportii impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce ager temperatura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest fel ca alimentele raman proaspete atunci cand le primiti inapoi de la supermarket.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu destinatia de a se potrivi preferintelor domnia voastra de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate pentru anumite tipuri de alimente sau bauturi.

tavita ikea intr-un congelator inferior faciliteaza accesul si vizualizarea alimentelor depozitate. Acest lucru se datoreaza faptului cu scopul de se afla la nivelul ochilor, iar congelatorul functioneaza de obicei pentru un sertare extensibil. Acest tip te ajuta pentru a fi un pic mai scump, deoarece ar fi de obicei asociat cu usi frantuzesti, functii inteligente sau un dozator. De asemenea, nu este cel mai bun cu scopul de depozitarea articolelor voluminoase, cum este o cutie de nuggets de pui, deoarece congelatorul are de obicei un set de sertarel stratificate. Cu toate acestea, cesta alegere iti arata elegant in bucataria ta si iti fi simplu de organizat.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult