Sticla ikea

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de sticla ikea la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Sticla ikea?

De asemenea, ne convine ceea ce realiza sticla ikea congelator in ceea ce priveste versatilitatea sa, permitandu-va sa ajustati temperaturile interne si umiditatea cu privire la a pastra alimentele mai proaspete cu destinatia de mai putin timp, acolo unde este cazul. Este mare, ar fi eficient si credem ca se iti potrivi foarte corect in majoritatea bucatariilor de familie.

Bineinteles, chiar si cu atat de mic, tot tu aveti controlul asupra temperaturii. Tot ce ii nevoie sa zidesti ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati pentru a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta temperatura mare ideala cu directia de cele 4 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu destinatia de un aspect elegant si modern al dulapului.

Odata ce este conectat la priza, masuram momentul necesar cu directia de cu privire la congelatorul sa se raceasca de la caldura mare camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o buna volumul a rapiditatii cu care si congelatorul domnia voastra pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Un spatiu mic impune un sticla ikea mic, care este, de asemenea, cunoscut cu directia de compact. Acest tip are, de obicei, in jur de sapte picioare cubice de spatiu, spre deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut cu destinatia de a se strecura cu un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip este diferit de, care are de obicei o singura usa, si te ajuta cu destinatia de a fi strecurat sub un blat sau te ajuta ca a rezista la temperaturile dintre garaj.

Cu o simpla presiune de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door printre partea superioara dreapta, ceea ce va permite sa luati cu simplitate obiectele de care ai nevoie frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in sortiment normal.

Este foarte usor de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu destinatia de nu iti trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate cu directia de a asigura caldura potrivita cu scopul de pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise din stanga sau din dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Ceea ce va ofera aceste modele de sticla ikea independente sunt functionalitate de zidi grupare si putin caracter - iar unele dintre ele au chiar camere de luat vederi in interior, astfel incat sa puteti vedea care ar fi nivelul stocurilor tine in moment ce stati pe canapea (sau in moment ce sunteti in vacanta in cealalta parte a lumii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult