Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Star shower altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de star shower altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Star shower altex?

Odata ce noul tine star shower altex-congelator este despachetat, instalat si pornit, acesta va avea necesitate de mult timp de acomodare inainte de a putea fi introduse alimente in interior. Acest lucru permite aerului sa circule si temperaturii sa se uniformizeze si sa se stabilizeze, asa incat alimentele si bauturile care urmeaza sa fie pastrate in interior sa fie mentinute in stil corespunzator. Prospectul de instructiuni al noului dvs.-congelator ar trebui sa precizeze un cineva interval de timp inainte de a plasa alimente in interior, dar cu directia de un ghid general:

Electrocasnicele negre sunt dintre nou in voga, mai multi inventori oferind cu finisaj negru, carbune sau inchis. Un negru ar fi o electie moderna la un aparat alb simplu, dar fara tendinta de a lasa urme de amprente, ca in cazul otelului inoxidabil, dar te ajuta cu scopul de a fi mult impunator si te ajuta cu destinatia de a face pentru bucataria sa para mai intunecata.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ cinci luni. Se potriveste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi convine sertarul frigorific, intrucat ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de putere electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de produsele mea.

Aceasta doi oferta antracit, la un pret avantajos, de pe marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: cu directia de dimensiunile sale, ar fi foarte mare in interior, cu cinci sertare de adancime completa, proiectate cu grija, si cinci rafturi in ambele sectiuni, atat in star shower altex cat si in congelator, plus un suport cu directia de vinuri cu patru sticle. Este si destul de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Aveti in total cinci rafturi, unul compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa putere pe usile batante. Poate cu destinatia de nu va castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

De departe, traditional cu montare peste ar fi designul cu care majoritatea printre avansati am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de foarte mare si compartimentul cu privire la alimente proaspete in partea de jos, cu montare de ridicat sunt, in medie, cel mai mic intre modele, ceea ce le genera o alegere populara de vremea ca gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, dintre cele mai convenabile modele.

Bineinteles, chiar si cu un star shower altex atat de mic, tot tu aveti controlul spre temperaturii. Tot ce ii nevoie sa realizezi ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu privire la a va personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura mare ideala cu directia de cele 7 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri ca un aspect elegant si modern al dulapului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult