Spumiera ikea

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de spumiera ikea la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Spumiera ikea?

Este foarte usor de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu directia de nu va trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. spumiera ikea si congelatorul au sisteme de racire separate pentru a asigura temperatura mare potrivita cu privire la pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise dintre stanga sau dintre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Bineinteles, chiar si cu atat de mic, tot tu aveti controlul inspre temperaturii. Tot ce ii nevoie sa realizezi ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu scopul de a va personaliza racirea. In plus, puteti seta temperatura ideala cu privire la cele 5 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri pentru un aspect elegant si modern al dulapului.

Un alt punct cheie de diferenta ar fi raportul intre spatiul si cel al congelatorului printre aparat. Ar trebui sa luati in considerare cat de multa mancare ingheata gospodaria dvs si apoi includeti o alegere care sa se potriveasca. Si, in sens mai larg, asigurati-va cu scopul de achizitionati congelator cu o putere suficienta in general.

Cand vorbim despre depozitarea alimentelor si bauturilor in apartamente mici, odaie de camin sau la birou, un spumiera ikea bun este esential. Dar pentru cu privire la rareori se te ajuta pentru a conta pe ele cu scopul de a pastra alimentele perisabile la rece cu privire la perioade lungi de moment (pentru a fi sigure, alimentele precum carnea, lactatele si fructele sau legumele taiate ii nevoie pastrate la o caldura mai mica de 40?F), acestea sunt cele mai potrivite cu scopul de racirea bauturilor sau cu scopul de a pastra pranzul cu privire la unul sau doi zile, maximum. O alta optiune? Puneti-l la treaba ca un racitor de bere dedicat sau o pivnita de vin alb. Noroc!

Daca iti ingrijoreaza faptul cu directia de oamenii deschid in soi constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate in acest mod incat sa puteti deschide 5 printre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de oricare data cand ar fi deschis.

Un side-by-side are de obicei cinci usi indrazneti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se afla in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu scopul de ai intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in pamant sa trebuiasca sa va aplecati cu directia de a ajunge la 5 printre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu privire la o organizare usoara. Pentru exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de mult spatiu atunci cand sunt deschise, ceea ce este necesara in acel caz cand se gasi fata in fata cu un alt spatiu de fenomen sau daca ai o bucatarie mai mica.

Spre deosebire de multe spumiera ikea, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 8 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu destinatia de a caza sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult