Sportisimo adidasi new balance

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de sportisimo adidasi new balance la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Sportisimo adidasi new balance?

Spre deosebire de multe sportisimo adidasi new balance, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla opt rafturi de sticla, un sertare plin de vase frigorifice, compartimente in usa ca a gazdui sticle de cateva litri si un distribuitor de conserve in interior.

Acest mic-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu privire la obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa face o buna utilizare a spatiului limitat intre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea dintre spate a usii.

Interesant ar fi cu directia de usa ar fi de fenomen 4 usi. Apasarea butonului de pe maner in acel caz cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna pentru puteti lua ager articole. Daca trageti de maner in mod normal, deschideti intreaga usa pentru a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu destinatia de bucatarii contemporane sau traditionale.

Acest sportisimo adidasi new balance s-a comportat in mod corect in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele intre cele mai traditionale pe care le-am testat vreodata. Pentru cu scopul de sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, veti putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile ca o momentul mai lunga de timp.

Cu toate acestea, multe modele avansati dispun in acest moment de controale de temperatura mai precise, cu citiri digitale. Va indrumam sa investiti intr-un termometru independent cu directia de a fi siguri de securitate alimentelor dumneavoastra.

Distribuitoarele de apa si gheata din usa, o comoditate pe care multe gospodarii se bazeaza pe timpul zilei, nu sunt normale la cu congelator inferior. De asemenea, iti trebui sa masurati spatiul pe care il aveti in fata cu destinatia de a iti asigura ca acest mod se va potrivi, deoarece usa sa se intinde mai mult in bucatarie decat modelele cu usi duble.

Picioarele reglabile (sau rolele) sunt necesare pentru a va asigura ca sportisimo adidasi new balance dvs este la nivel de pe stanga la dreapta. Faptul pentru partea printre fata ar fi simplu ridicata fata de cea din spate inseamna pentru usa se iti inchide mai simplu sau, eventual, chiar singura daca o lasati deschisa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult