Somiera ikea

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de somiera ikea la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Somiera ikea?

Cu toate acestea, multe modele noi dispun acum de controale de temperatura mai precise, cu citiri digitale. Va recomandam sa investiti cu un termometru de somiera ikea independent pentru a fi convinsi de certitudine alimentelor dumneavoastra.

Cu toate acestea, ele pot, de asemenea, sa faca o varietate de zgomote ciudate intre cauza pornirii compresorului, a dezghetarii automate, a ventilatoarelor electrice si chiar din cauza materialelor care se dilata si se contracta pe marimea ce isi schimba temperatura. Acest lucru ar fi normal, dar poate fi mai vizibil in cazul modelelor care sunt mai silentioase in perioada functionarii normale.

Puteti supervisa ce se descoperi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care utilizeaza cateva locuinta interne pentru a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu destinatia de a monitoriza pana cand trebuie sa le folositi.

Pentru cei care petreceti putin moment gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu caldura controlata (cu setari atat ca congelator, cat si cu destinatia de somiera ikea) si raftul suplimentar dintre congelator, perfect pentru alimente plate, cum ar fi pizza.

O parte dintre tehnologia acestui-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de pe orice raft; acestia percepteaza o crestere a temperaturii in acel caz cand ceva ar fi plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu destinatia de a raci mai iute alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi moment energie!

Nu exista semne evidente de defecte sau defecte de proiectare: Ne-ar placea sa garantam cu destinatia de alegem cele mai fiabile, dar nu avem un glob de cristal care sa ne spuna cum vor rezista mai sus de doi ani, doi verii sau sase ani. Ceea ce putem face, totusi, este sa cautam plangeri consistente scrise in recenziile proprietarilor despre necazuri care apar in primul an sau cam de asemenea ceva de utilizare. Acestea includ compresoare zgomotoase, ventilatoare zgomotoase, defectiuni ale sistemului de racire, defectiuni ale placii de control si blocaje ale masinii de gheata.

Distribuitoarele de apa pot umple automat paharele sau ulcioarele, iar masinile de gheata pot distribui gheata zdrobita si rasa, plus cuburi si sfere. De asemenea, puteti alege modele in culori vii, mai repede decat in plictisitorul otel inoxidabil, in timp ce unele sunt rezistente la amprente. De asemenea, somiera ikea inteligente devin printre ce in ce mai frecvente, oferind comenzi prin smartphone si alerte care iti spun cand ceva nu este in regula. Uneori, acestea pot chiar diagnostica problemele, de asemenea incat personalul de service sa soseasca cu piesele potrivite.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult