Skateboard decathlon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de skateboard decathlon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Skateboard decathlon?

Bineinteles, chiar si cu un skateboard decathlon atat de mic, tot tu gasesti controlul spre temperaturii. Tot ce este necesar sa realizezi ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu privire la a va personaliza racirea. In plus, puteti seta temperatura mare ideala ca cele noua zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu privire la un aspect elegant si modern al dulapului.

Acest s-a comportat in sortiment corect in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele intre cele mai exclusive pe care le-am testat vreodata. Pentru ca sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa va pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile cu destinatia de o timpul mai lunga de timp.

Rafturile pot fi realizate printre plastic turnat sau din sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot.

Am fost impresionati sa observam cu scopul de usile acestui skateboard decathlon-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment pentru cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul din bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

Puteti vedea ce se descoperi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se supervisa mai jos), care utilizati cateva incapere interne cu destinatia de a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu privire la a supervisa pana cand este necesar sa le folositi.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna cu destinatia de temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu vei afla niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu unul sau doi locuri si de super congelare aditiona si mai putin farmec acestui pachet fantastic.

O parte dintre tehnologia acestui skateboard decathlon-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de pe fiecare raft; acestia identifica o crestere a temperaturii in acel caz cand ceva este plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu directia de a raci mai iute alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi timp energie!

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult