Sephora signorina

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de sephora signorina la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Sephora signorina?

Cu o simpla condensare de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door intre partea superioara dreapta a sephora signorina, ceea ce iti permite sa luati cu usurinta cumparaturile de care ai lipsa frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in procedeu normal.

Aveti in total cateva rafturi, cateva compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa calitate pe usile batante. Poate cu privire la nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, este doar-congelator.

Un side-by-side are de obicei 5 usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se descoperi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu privire la aveti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sector sa trebuiasca sa iti aplecati pentru a ajunge la 5 printre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi pentru o organizare usoara. La exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de mult spatiu atunci cand sunt deschise, ceea ce ar fi indispensabil atunci cand se afla fata in fata intr-un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

De exemplu, filtrele ii nevoie schimbate la orice zece luni, ceea ce se completa la costurile operationale ale sephora signorina si la vremea pe care il petreceti asigurandu-va cu scopul de acesta functioneaza corect. In plus, setarile unor dozatoare includ gheata zdrobita, gheata cubulete si apa calda.

Pentru cei care petreceti putin moment gazduind petreceri, veti aprecia sertarul suplimentar cu temperatura mare controlata (cu setari atat cu scopul de congelator, cat si) si raftul suplimentar dintre congelator, perfect cu directia de alimente plate, cum ar fi pizza.

Spre deosebire de multe, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 9 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa pentru a caza sticle de patru litri si un distribuitor de conserve in interior.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, cu scopul de exista un compartiment suplimentar cu destinatia de sephora signorina incorporat intr-una din usile duble, oferind acces usor la alimentele de care ai nevoie cel mai des.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult