Cel mai bun pret

Selfuck lidl

★★★★☆

Reduceri de selfuck lidl! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara selfuck lidl fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Selfuck lidl?

Pentru cei care petreceti putin timp gazduind petreceri, veti aprecia sertarul suplimentar cu temperatura controlata (cu setari atat cu privire la congelator, cat si cu scopul de selfuck lidl) si raftul suplimentar intre congelator, perfect pentru alimente plate, cum ar fi pizza.

Daca nu va lasati putin spatiu de manevra, veti cheltui mai putin pe termen lung, intrucat iti trebui sa lucreze mai putin ca a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin 8 cm pe partile laterale si in spate si sapte cm in partea de sus in soi implicit, iar in parerile noastre despre enumeram spatiile libere vizitate de producator.

Puteti monitoriza ce se gasi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se vedea mai jos), care foloseste unul sau doi camere interne pentru a iti arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu privire la a vedea pana cand ii nevoie sa le folositi.

Exista un afisaj tactil pe partea dintre fata a acestui selfuck lidl congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu directia de a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, cinci printre cele mai exotice de la piata in acest moment, si nu doar ca dimensiunile sale uriase.

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest fenomen nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar vei avea mereu la dispozitie o varietate intinsa de culori printre care puteti alege. In exterior de aspectul estetic, sticla nu iti arata amprentele digitale aproape la fel de simplu cu destinatia de din otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla in momentul cand sunt folosite, dar care sunt aproape invizibile in momentul cand sunt in repaus. Sticla inseamna ca partea din frunte dumneavoastra iti fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dvs preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Rafturile pot fi realizate din plastic turnat sau dintre sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot.

Bineinteles, chiar si intr-un selfuck lidl atat de mic, tot tu gasesti controlul spre temperaturii. Tot ce ii nevoie sa faci este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu privire la a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura ideala cu directia de cele 3 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri ca un aspect elegant si modern al dulapului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult