S8 altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de s8 altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi S8 altex?

Cea mai fantastica parte este cu directia de s8 altex functioneaza intr-un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati ca purifica tot momentul aerul intre interior cu un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, vei fi mandru de modul in care iti claseaza bucataria. Acest fenomen se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu destinatia de sa nu mai discutam de accentul central al usilor.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti mult familia, acesta ar putea fi ideal cu privire la tine Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il efectua potrivit ca platouri. Spatiul de depozitare din acest fapt este uluitor. Congelatorul se mandreste cu doi compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 4 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de forta (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se folositi mai putina energie, cu atat ar fi mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Un s8 altex-congelator foarte spatios, in mod american, cu usi duble care se deschid asupra exterior si acces la compartimentele colosale de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid caldura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand asa cu scopul de alimentele raman proaspete in momentul cand le primiti inapoi de la supermarket.

Multe printre otel inoxidabil de ridica capacitate ofera o fata complet plata, in timp ce marea majoritate usilor sunt simplu curbate. De asemenea, multe dintre ele nu sunt magnetice, ceea ce inseamna pentru nu mai exista magneti - dar, din nou, de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos?

In cele din urma, in momentul cand iti uitati la adancimea decupajului, asigurati-va pentru tineti cont de adancimile usilor. Daca distanta pe care tau iese printre dulap nu este asemanator de scurta cu privire la grosimea usilor, atunci s-ar putea sa nu poti deschide usile pana la capat.

Pentru cei care petreceti putin timp gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu temperatura mare controlata (cu setari atat ca congelator, cat si cu destinatia de s8 altex) si raftul suplimentar dintre congelator, perfect pentru alimente plate, cum este pizza.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult