Cel mai bun pret

Pungi congelator ikea

★★★★☆

Reduceri de pungi congelator ikea! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara pungi congelator ikea fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Pungi congelator ikea?

Stiati cu scopul de un pungi congelator ikea este mai mult decat o cutie de gheata? Temperatura rece nu ar fi suficienta cu directia de a va pastra alimentele in convingere impotriva stricarii. In plus fata de temperatura, controlul climei este format din alti trei lucruri importanti - umiditatea, circulatia aerului si filtrarea aerului. Impreuna, orice din acesti lucruri contribuie la determinarea duratei de viata a alimentelor in interiorul.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 6 rafturi de sticla, un sertare plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu directia de a adaposti sticle de cinci litri si un distribuitor de conserve in interior.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, intrucat nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uita sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea din spate pana la marginea usii in momentul cand usa este deschisa la 80 de grade. Daca gasesti o bucatarie scurta sau un blat cu fata la, cauti un model cu usi mai inguste.

Unele pungi congelator ikea au o memorie de 24 de ore care monitorizeaza deschiderile usilor si raceste in prealabil inainte de o epoca de utilizare intensa - cum ar fi in momentul cand copiii se intorc de pe scoala sau cand pregatiti cina.

Am fost impresionati sa observam cu destinatia de usile acestui-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu scopul de cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul printre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 30 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara iti ofera mai putin spatiu cu privire la cumparaturi, inseamna, de asemenea, pentru ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Acest pungi congelator ikea pare destul de fiabil - cel putin in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale ca compresorul scoate un vuiet ascutit si cu destinatia de se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna pentru nu ar fi la nivel si va trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu ar fi disponibil de suficient moment cu destinatia de a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum ar fi compartimentele dedicate ca oua si unt, desi acestea nu mai sunt asemanator de comune cu destinatia de in trecut, indiferent de prototip sau de marca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult