Cel mai bun pret

Pungi carrefour

★★★★☆

Reduceri de pungi carrefour! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara pungi carrefour fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Pungi carrefour?

Cu o simpla condensare de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door intre partea superioara dreapta a pungi carrefour, ceea ce iti permite sa luati cu simplitate produsele de care aveti lipsa frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in procedeu normal.

De asemenea, ne place ceea ce genera congelator in ceea ce priveste versatilitatea sa, permitandu-va sa ajustati temperaturile interne si umiditatea pentru a pastra alimentele mai proaspete cu destinatia de mai mult timp, acolo unde este cazul. Este mare, este eficient si credem cu destinatia de se iti potrivi foarte in stil corect in marea majoritate bucatariilor de familie.

Daca va plac gadgeturile inteligente, in momentul veti adora acest-congelator, care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati temperatura mare si utilizati functia de congelare rapida, dintre alte optiuni, de pe smartphone-ul dvs. sau pur si usor realizezi acest fenomen prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri printre partea printre fata.

Alte caracteristici notabile ale pungi carrefour, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu directia de a se potrivi preferintelor dvs. de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate cu privire la anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Daca iti ingrijoreaza faptul pentru oamenii deschid in soi constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate asa incat sa puteti deschide una intre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de fiecare data cand ar fi deschis.

Daca nu va lasati mult spatiu de manevra, veti cheltui mai mult pe termen lung, intrucat va trebui sa lucreze mai putin cu destinatia de a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin 7 cm pe partile laterale si in spate si 4 cm in partea de foarte mare in procedeu implicit, iar in parerile noastre despre enumeram spatiile libere repetate de producator.

Un pungi carrefour-congelator foarte spatios, in soi american, cu usi duble care se deschid inspre afara si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid temperatura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest fel cu directia de alimentele raman proaspete in momentul cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult