Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Proteina decathlon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de proteina decathlon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Proteina decathlon?

Un proteina decathlon-congelator integrat este-congelator care este ascuns sau semi-ascuns in ceea ce pare la prima vedere a fi un alt dulap de bucatarie, ar fi unul printre cele mai populare de cumparat in viata moderna. Aceste aparate sunt populare in constructiile noi si sunt oferite cu o multime de bucatarii construite special sau renovate. Un-congelator integrat asigura cu scopul de estetica bucatariei dvs. ar fi consecventa si cu scopul de nimic nu iese in evidenta.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna cu directia de temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu veti gasi niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu patru locuri si de super congelare adauga si mai putin farmec acestui pachet fantastic.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma este temperatura mare in intregul, fara locuri mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat temperatura mare ar fi mai uniforma. Punctajul cu destinatia de schimbarile de caldura mare ambientala Evaluam cat de bine raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi in momentul cand treceti de pe primavara la primavara sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai corect efectua fata.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma este caldura mare in intregul proteina decathlon, fara locuri mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat temperatura este mai uniforma. Punctajul cu privire la schimbarile de temperatura ambientala Evaluam cat de bine raspunde la schimbarile de temperatura ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la toamna la primavara sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai in soi corect efectua fata.

Cel mai bun congelator cu privire la dumneavoastra va depinde de masura spatiului pe care il gasesti la dispozitie, de banii pe care gasesti de cheltuit, de nivelul de spatiu de stocare a alimentelor de care aveti necesitate si de o serie de alti factori. In timp ce alegerea te ajuta ca a fi putin coplesitoare, recenti suntem aici cu privire la a iti ghida cu privire produsul potrivit.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ 7 luni. Se nimereste perfect in apartamentul tau de incredere si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, deoarece ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de energie electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de achizitia mea.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume al proteina decathlon. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in fiecare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt valoroase deoarece, daca crisperul este prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele dvs vor putrezi. care pot gasi un echilibru intre aceste 6 extreme iti vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai putin moment posibil.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult