Cel mai bun pret

Protecting peach avon

★★★★☆

Reduceri de protecting peach avon! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara protecting peach avon fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Protecting peach avon?

Conectarea prin Wifi si aplicatie va permite sa va conectati telefonul si sa monitorizati protecting peach avon sau sa ii reglati caldura mare de la distanta, perfect pentru cei care conduc cu scopul de perioade indelungate si doresc sa aiba control total spre lor. Acest model este disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control nou al temperaturii ca reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Rafturile pot fi realizate printre plastic turnat sau dintre sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 3 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a caza sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

Multe dintre protecting peach avon inteligente instalate in bucatariile de design au creiere digitale inteligente cu sisteme de pastrare a prospetimii alimentelor, un flux de aer imbunatatit ca o mai geniala prospetime, aplicatii de insotire cu privire la smartphone si tehnologie care ucide bacteriile cu directia de a va pastra fructele si legumele comestibile cu destinatia de mult, putin mai putin timp.

Aveti in total doi rafturi, trei compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa forta pe usile batante. Poate cu privire la nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in orice zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt prestigioase deoarece, daca crisperul este prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele dvs vor putrezi. care pot afla un echilibru dintre aceste 9 extreme va vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai mult moment posibil.

Caracteristici suplimentare: Alte caracteristici ale protecting peach avon sunt din moment in timp bune zilnic. Distribuitoarele de apa si gheata din usa sunt dintre cele mai populare. Rafturile anti-deversare care contin scurgeri, modurile de racire rapida care scad iute temperaturile interioare si tehnologia inteligenta care va permite sa iti monitorizati de pe distanta se numara din caracteristicile populare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult