Cel mai bun pret

Premergator ikea

★★★★☆

Reduceri de premergator ikea! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara premergator ikea fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Premergator ikea?

premergator ikea montat in partea de jos a crescut in popularitate in acest secol, eficienta sa de a oferi un spatiu mai mare cu scopul de congelator fiind trei dintre principalele motive, la fel cu directia de si lipsa necesitatii de a se apleca cu directia de usa cu destinatia de alimente proaspete, accesata mai frecvent. Acestea tind sa fie mai scumpe decat cu montaj superior, iar daca utilizati mai mult produse congelate decat proaspete, s-ar putea sa reconsiderati daca acest este optiunea potrivita pentru dumneavoastra.

Sertarul cu scopul de gheata se descoperi pe usa, nu pe un raft al congelatorului, in acest fel ca va lasa mai mult spatiu cu privire la alimente, dar nu domnia voastra aproape la fel de multa gheata cu destinatia de altele. Si, desi se afla 5 compartimente cu destinatia de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna ca nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in stil rezonabil in patru zile. Acest este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Acest s-a comportat bine in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele intre cele mai de incredere pe care le-am testat vreodata. La cu directia de sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa va pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile ca o durata mai lunga de timp.

Caracteristici simple: Puteti plati mai putin cu privire la distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertarel si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, te ajuta cu directia de a nu si tableta). Dar am favorit sa ne concentram pe modelele de baza, fiindca tehnicienii de reparatii spun cu scopul de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult ca a face in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem cu scopul de este in stil corect sa aveti doi facilitati de baza, cum ar fi un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertar de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai curand decat din sarma) in compartimentul premergator ikea. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Un aspect important de luat in considerare in acel caz cand se instaleaza nou ar fi locul in care se vor pune lucrurile in el. Contrar a ceea ce ati putea crede, temperatura va varia in diferite zone ale dumneavoastra, fiind mai rece in unele parti si mai calda in altele. Ar trebui sa tineti cont de aceste locuri si sa depozitati diferite alimente in locurile cele mai potrivite, de exemplu, carnea merge in racitor sau in cea mai rece parte, untul merge in compartimentul mai cald cu scopul de lactate (astfel incat sa fie mai simplu de intins), iar legumele ar trebui depozitate in crisper.

Cautati 8 comenzi de temperatura separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul cu directia de alimente proaspete, de asemenea incat nu puteti regla doi printre ele fara a le destina pe celelalte. Unele electronice au controale independente mai bune.

Spre deosebire de multe premergator ikea, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla zece rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu directia de a adaposti sticle de cateva litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult