Premergator cu accesorii noriel

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de premergator cu accesorii noriel la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Premergator cu accesorii noriel?

Cand vine vorba de depozitarea alimentelor si bauturilor in apartamente mici, odaie de camin sau la birou, un premergator cu accesorii noriel bun este esential. Dar cu scopul de pentru rareori se poate conta pe ele ca a pastra alimentele perisabile la rece cu directia de perioade lungi de moment (pentru a fi sigure, alimentele precum carnea, lactatele si fructele sau legumele taiate ii nevoie pastrate la o caldura mai scurta de 40?F), acestea sunt cele mai potrivite ca racirea bauturilor sau cu destinatia de a pastra pranzul ca patru zile, maximum. O alta optiune? Puneti-l la treaba cu destinatia de un racitor de bere dedicat sau o pivnita de vin alb. Noroc!

Un alt punct cheie de diferenta ar fi raportul din spatiul si cel al congelatorului printre aparat. Ar trebui sa luati in considerare cat de multa mancare ingheata gospodaria voi si apoi alaturati o preferinta care sa se potriveasca. Si, in sens mai larg, asigurati-va cu destinatia de achizitionati congelator cu o forta suficienta in general.

Puteti vedea ce se gasi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care folositi unul sau doi incapere interne cu directia de a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu directia de a monitoriza pana cand trebuie sa le folositi.

Un premergator cu accesorii noriel side-by-side are de obicei zece usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se descoperi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna ca ai intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in loc sa trebuiasca sa iti aplecati cu destinatia de a ajunge la 9 dintre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu destinatia de o organizare usoara. La exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de mult spatiu in acel caz cand sunt deschise, ceea ce este util in momentul cand se descoperi fata in fata cu un alt spatiu de fenomen sau daca gasesti o bucatarie mai mica.

Caracteristici simple: Puteti plati mai mult pentru distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertare si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, te ajuta cu directia de a nu si tableta). Dar am de incredere sa ne concentram pe modelele de baza, intrucat tehnicienii de reparatii spun pentru acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai putin cu directia de a efectua in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem cu privire la ar fi bine sa aveti unul facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertare de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai repede decat printre sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Este foarte simplu de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu directia de nu va trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate cu scopul de a asigura caldura potrivita cu scopul de pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise dintre stanga sau din dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Un premergator cu accesorii noriel cu congelator superior ar fi stilul traditional: o singura zona de depozitare pentru alimentele congelate plasata asupra unei singure zone de depozitare ca alimentele proaspete, oricare cu o usa. Aceste usi sunt deajuns de largi in momentul cand sunt deschise, ceea ce te ajuta cu destinatia de a fi o pacoste in bucatariile inghesuite. cu congelator superior tind, de asemenea, sa fie lipsite de o multime de clopote si fluiere disponibile in alte tipuri. Acestea fiind spuse, cele mai traditionale modele ofera elementele remarcabil pe care orice gospodarie le te ajuta pentru a aprecia, cum ar fi rafturile reglabile, iluminarea cu LED-uri luminoase si cosurile de dimensiuni de un galon in usa. Daca gasesti nevoie de usor la un cost scazut, nu puteti da gres cu cu congelator de top evaluat.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult