Prada notino

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de prada notino la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Prada notino?

Daca va plac gadgeturile inteligente, in acel caz veti adora acest prada notino-congelator, care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati caldura mare si foloseste functia de congelare rapida, intre alte optiuni, de la smartphone-ul dvs sau pur si simplu zidesti acest lucru prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri dintre partea din fata.

Cu toate acestea, multe modele recenti dispun in acest moment de controale de temperatura mare mai precise, cu citiri digitale. Va recomandam sa investiti cu un termometru independent pentru a fi siguri de certitudine alimentelor dumneavoastra.

Caracteristici simple: Puteti plati mai putin cu privire la distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertarel si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, poate nu si tableta). Dar am placut sa ne concentram pe modelele de baza, deoarece tehnicienii de reparatii spun cu scopul de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult ca a genera in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem pentru este corect sa ai doi facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertarel de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai degraba decat din sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

prada notino printre otel inoxidabil aduc acel aspect elegant si profesional bucatariei tale, dar pot fi predispuse sa arate amprente si alte urme. Cautati finisaje mate sau rezistente la amprente daca nu doriti sa lustruiti din moment in timp petele si asteptati-va sa platiti mult mai mult daca iti convine aspectul inoxidabil.

Multe intre inteligente instalate in bucatariile de design au creiere digitale inteligente cu sisteme de pastrare a prospetimii alimentelor, un flux de aer imbunatatit cu scopul de o mai geniala prospetime, aplicatii de insotire cu directia de smartphone si tehnologie care ucide bacteriile ca a iti pastra fructele si legumele comestibile cu privire la mult, putin mai mult timp.

Un side-by-side are de obicei noua usi mari care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu destinatia de ai mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sol sa trebuiasca sa iti aplecati cu directia de a ajunge la 8 dintre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi ca o organizare usoara. La exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de mult spatiu atunci cand sunt deschise, ceea ce este trebuincios in momentul cand se afla fata in fata intr-un alt spatiu de fenomen sau daca gasesti o bucatarie mai mica.

Acest mic prada notino-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu directia de obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa genera o geniala utilizare a spatiului limitat printre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea printre spate a usii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult