Nas altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de nas altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Nas altex?

De asemenea, folosim oricare nas altex cu un sens mai ocazional, asa incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu directia de indicariile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine temperatura la o temperatura ireprosabila de 37?F, dar este foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste simplitate de utilizare.

Am testat de sine statatoare de la magazine populare. Am comparat aparate cu dimensiuni uniforme, folosind ingrediente de uz casnic comune care sunt dificil de depozitat (sticle de vin inalte, recipiente mari de lapte), plus ingrediente care au cea mai mica probabilitate sa se piarda rapid, cum este salata si strugurii.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de putere (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se utilizeaza mai putina energie, cu atat ar fi mai eficient si cu atat mai multi bani va va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Cu o simpla apasare de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door dintre partea superioara dreapta a nas altex, ceea ce va permite sa luati cu simplitate cumparaturile de care ai nevoie frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in soi normal.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi caldura mare in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura mare ar fi mai uniforma. Punctajul ca schimbarile de temperatura mare ambientala Evaluam cat de bine raspunde la schimbarile de temperatura mare ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la primavara la primavara sau de pe o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul este mai mare, cu atat mai corect genera fata.

Cea mai fantastica parte ar fi cu destinatia de functioneaza cu un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati pentru purifica tot vremea aerul printre interior intr-un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, veti fi mandru de modul in care va claseaza bucataria. Acest fapt se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu privire la sa nu mai discutam de accentul central al usilor.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de putere al nas altex (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se utilizeaza mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult