Magazin altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de magazin altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Magazin altex?

Am cumparat acest magazin altex in urma cu aproximativ 2 luni. Se nimereste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, intrucat ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de energie electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de achizitia mea.

Calitate robusta a constructiei: Folosesti mai putin decat aproximativ fiecare altceva dintre casa, asa cu scopul de este important sa cumperi ceva cu care veti fi fericit sa interactionezi si care te ajuta cu destinatia de a rezista la utilizarea zilnica moment de cu aproximatie un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri cu scopul de a ne genera o idee despre cat de bine lucrate sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara probleme sau cu un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de pe usa ulcioare de masura unui galon sau doar sticle de ketchup?

Aveti in total patru rafturi, patru compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa putere pe usile batante. Poate cu privire la nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Conectarea prin Wifi si aplicatie va permite sa iti conectati telefonul si sa monitorizati magazin altex sau sa ii reglati temperatura de la distanta, perfect cu privire la cei care conduc cu directia de perioade indelungate si doresc sa aiba control total asupra lor. Acest model este disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control recent al temperaturii ca reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Picioarele reglabile (sau rolele) sunt necesare cu directia de a iti asigura cu destinatia de dvs ar fi la nivel de pe stanga la dreapta. Faptul cu destinatia de partea din fata ar fi usor ridicata fata de cea dintre spate inseamna cu privire la usa se va inchide mai usor sau, eventual, chiar singura daca o lasati deschisa.

specializate de pe piata includ ca vinuri si racitoare de bauturi. Acestea au medii si setari special concepute cu destinatia de bauturile pe care le depozitati in interiorul lor si sunt, de obicei, un aparat suplimentar pe care il achizitionati cu destinatia de casa dvs La fel cu privire la obisnuite, acestea vin in constructii de scurta putere si inguste. Cel potrivit cu privire la domnia voastra va depinde de cat de putin doriti sa depozitati deodata si de ceea ce doriti sa pastrati. Unele cu scopul de vinuri au mai multe zone, de exemplu, cu privire la a raci in mod apt vinul alb si rosu.

Ne-a impresionat in mod in general tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura mare magazin altex-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu destinatia de dispunerea compartimentelor ar fi logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult