Mingi carrefour

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de mingi carrefour la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Mingi carrefour?

mingi carrefour noi au, de asemenea, o multime de caracteristici cu scopul de a pastra alimentele proaspete mai mult moment si cu scopul de a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au in acest moment compartimente cu privire la oferte cu control al umiditatii si sertare care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Veti fi surprins de cat de putin moment salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile dintre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertare sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute intre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu directia de alimentele se vor starpi instantaneu, dar inseamna ca nu vor rezista asemanator de putin timp, in acest mod incat vei risipi mai multe alimente si mai multi bani printre cauza deteriorarii. Si, desi ar fi tentant sa presupunem pentru noile va vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% dintre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% cu destinatia de incredintare alimentara.

Configuratie: Marii jucatori, congelatoarele de sus si cele de jos. Necesita mai mult spatiu cu directia de deschiderea usilor, dar este necesar sa iti aplecati cu directia de a descoperi alimente la baza si a congelatorului. Congelatoarele de jos (cum ar fi modelele cu usa franceza) plaseaza cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor. cu congelator superior costa mai putin, dar impune sa va aplecati cu directia de a intra.

Cu o simpla presiune de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door dintre partea superioara dreapta a mingi carrefour, ceea ce iti permite sa luati cu lejeritate achizitia de care ai nevoie frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in mod normal.

Multe din inteligente instalate in bucatariile de design au creiere digitale inteligente cu sisteme de pastrare a prospetimii alimentelor, un flux de aer imbunatatit cu scopul de o mai buna prospetime, aplicatii de insotire ca smartphone si tehnologie care ucide bacteriile ca a va pastra fructele si legumele comestibile cu destinatia de mult, putin mai mult timp.

Singurul mica dezavantaj al acestui congelator sic ar fi creativitatea energetica relativ scazuta, ceea ce poate fi descurajant cu privire la cei care fac cumparaturi cu gandul la previziunea pe termen lung sau la mediu.

Acestea sunt mingi carrefour frigorifice cu directia de persoanele care iubesc tehnologia si designul la fel de putin cu privire la si pestii copti, prajiturile si laptele care nu s-a stins si, desi nu ne-am aventurat in categoria ultra-buget, am acoperit o diversitate de preturi - in acest fel incat ar trebui sa puteti descoperi cel mult un model care sa vi se potriveasca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult