Microfon karaoke noriel

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de microfon karaoke noriel la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Microfon karaoke noriel?

Acest mic microfon karaoke noriel-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu privire la obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte in mod corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa genera o fantastica utilizare a spatiului limitat intre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea intre spate a usii.

Cea mai geniala parte este cu scopul de functioneaza intr-un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati pentru purifica tot momentul aerul din interior intr-un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, vei fi mandru de modul in care va claseaza bucataria. Acest fapt se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu scopul de sa nu mai discutam de accentul central al usilor.

Sertarul ca gheata se gasi pe usa, nu pe un raft al congelatorului, in acest fel cu destinatia de iti lasa mai putin spatiu pentru alimente, dar nu dumneavoastra aproape la fel de multa gheata pentru altele. Si, desi exista doua compartimente cu destinatia de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu privire la nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in mod rezonabil in doi zile. Acest este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Un microfon karaoke noriel-congelator foarte spatios, in sortiment american, cu usi duble care se deschid catre exterior si acces la compartimentele colosale de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid temperatura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand astfel cu scopul de alimentele raman proaspete in momentul cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. are patru cosuri in usa si puteti muta 1 intre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si doi dintre sticla calita (dintre care 10 le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 4 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Conectarea prin Wifi si apk iti permite sa va conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati temperatura de pe distanta, perfect ca cei care conduc cu privire la perioade indelungate si doresc sa aiba control total catre lor. Acest prototip este disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control nou al temperaturii cu privire la reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Cea mai buna parte ar fi cu directia de microfon karaoke noriel functioneaza cu un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati cu destinatia de purifica tot perioada aerul intre interior intr-un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, veti fi mandru de modul in care va claseaza bucataria. Acest lucru se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu scopul de sa nu mai vorbim de accentul central al usilor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult