Maia noriel

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de maia noriel la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Maia noriel?

Cautati patru comenzi de caldura separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul ca alimente proaspete, de asemenea incat nu puteti regla doi printre ele fara a le destina pe celelalte. Unele maia noriel electronice au controale independente mai bune.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena este principalul vinovat cu privire la fructele dumneavoastra stricate sau prea coapte. Daca dumneavoastra este capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele voi vor ramane proaspete mai mult timp.

Una intre cele mai comune specificatii ale este productivitatea de stocare, sau marimea interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu scopul de o marime mai mica inseamna cu privire la respectiv incap mai multe, dar nu ar fi mereu asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de mult spatiu gol este de fapt disponibil in interiorul. Orice numar de lucruri pot reduce spatiul utilizabil intr-un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat creativitatea spatiului utilizabil ar fi mai apropiata de creativitatea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Pentru a-ti efectua viata mai usoara, am realizat cesta lista scurta a celor mai cunoscute modele de maia noriel, care acopera intreaga varietate de optiuni, de pe modele mai compacte, potrivite pentru bucatariile mai modeste, pana la gigantii de dimensiuni uriase, potriviti cu privire la cele mai inteligente din casele inteligente.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in oricare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt de calitate deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele dvs. vor putrezi. care pot afla un echilibru dintre aceste 5 extreme va vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai mult timp posibil.

Aveti in total cateva rafturi, cinci compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa marime pe usile batante. Poate pentru nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Acum, exista factori la care va trebui sa dezbateti in acel caz cand faceti alegerea. De exemplu, exista mai multe tipuri de maia noriel disponibile, cu diferite dispuneri interne, caracteristici, dimensiuni si design. Acestea sunt mai accesibile decat cele cu montare de sus daca aveti o familie, fiindca nu iti trebui sa va aplecati ca a lua majoritatea alimentelor de zi cu zi de care ai nevoie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult