Mai presus de el elefant

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de mai presus de el elefant la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Mai presus de el elefant?

Frigidaire este cunoscut pentru fabricarea de mai presus de el elefant eficiente din punct de vedere energetic, cu intretinere redusa si fiabile, la o diversitate cuprinzatoare de preturi. Daca sunteti la cumparaturi cu destinatia de robust si fiabil care sa iti pastreze alimentele proaspete fara probleme, Frigidaire este o colectie solida. Designul tipurilor este atragator, dar nu prea ostentativ, si tinde sa fie usor mai prietenos cu economia decat alte marci de top.

Ne-a impresionat in soi in special tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu destinatia de dispunerea compartimentelor ar fi logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu ar fi spectaculos.

Cele mai multe modele moderne vin stivuite pana la grinzi cu tehnologie inteligenta care controleaza umiditatea si temperatura. Altele merg chiar mai departe pentru a include diagnostice bazate pe aplicatii, deschiderea automata a usii si conectivitate la internet.

Acest mic mai presus de el elefant-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare principal cu privire la achizitia perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa realiza o fantastica utilizare a spatiului limitat din interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea dintre spate a usii.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi caldura mare in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat temperatura mare ar fi mai uniforma. Punctajul cu directia de schimbarile de temperatura ambientala Evaluam cat de corect raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi in momentul cand treceti de la iarna la vara sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai in sortiment corect face fata.

Conectarea prin Wifi si aplicatie va permite sa iti conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati caldura mare de la distanta, perfect cu destinatia de cei care conduc pentru perioade indelungate si doresc sa aiba control total catre lor. Acest prototip ar fi disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control actual al temperaturii cu scopul de reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Vestea fantastica ar fi cu destinatia de unii comercianti cu amanuntul va vor lua mai presus de el elefant vechi cu scopul de a-l elimina in momentul cand va livreaza unul nou, in acest fel cu scopul de intrebati despre acest fenomen daca adaugati nou. Daca vechiul este inca in stare de functionare, ar fi posibil sa il puteti vinde la mana a doua. Chiar daca nu mai functioneaza, otelul dintre el te ajuta ca a avea o valoare reziduala, iar unii comercianti de fier vechi accepta aparate vechi cu scopul de a putea recupera materia prima, dar asigurati-va cu scopul de sunati mai intai pentru a confirma.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult