Life avon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de life avon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Life avon?

Pastrarea alimentelor la rece si in certitudine cu destinatia de perioade lungi de moment ar fi scopul unui life avon, dar nu toate sunt egale in aceasta privinta. De aceea, includem in testul tau de incredere un scor de siguranta alimentara. Scorul nostru de siguranta alimentara este alcatuit dintre cinci elemente care au un impact inspre modului in care iti pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indrumam niciun cu un scor de fermitate alimentara sub 55%.

Ceea ce iti ofera aceste modele independente sunt functionalitate de inalta grupare si putin caracter - iar unele printre ele au chiar incapere de luat vederi in interior, asa incat sa puteti supervisa care ar fi nivelul stocurilor tine in timp ce stati pe canapea (sau in moment ce sunteti in vacanta in cealalta parte a lumii.

Poate fi coplesitor sa compari, dar exista in esenta cinci stiluri: Usa franceza (care este cea mai populara) side-by-side, congelator superior si congelator inferior. Toate vin in diferite dimensiuni si capacitati, desi, daca iti montati cu un dulap existent si trebuie sa fie la acelasi nivel cu blatul, veti prefera sa iti doresti modele care sunt de adancime redusa. Dincolo de asta, este o chestiune de a preciza catre configuratiei interioare care se potriveste cel mai in soi corect nevoilor tale. Exista eficiente intre punct de vedere energetic, iar unele sunt dotate cu wifi care iti aduce o alerta daca caldura scade intre cauza unei pene de curent sau daca 3 printre usi ar fi lasata deschisa. inteligente sunt o alta optiune care te ajuta cu privire la a ajuta la organizarea vietii familiei tale, pe langa faptul cu directia de pastreaza alimentele la rece.

Nu exista semne evidente de defecte sau defecte de proiectare: Ne-ar placea sa garantam ca alegem cele mai fiabile life avon, dar nu avem un glob de cristal care sa ne spuna cum vor rezista mai sus de trei ani, cateva luni sau sapte ani. Ceea ce putem face, totusi, ar fi sa cautam plangeri consistente scrise in recomandariile proprietarilor despre necazuri care apar in primul an sau cam in acest fel ceva de utilizare. Acestea includ compresoare zgomotoase, ventilatoare zgomotoase, defectiuni ale sistemului de racire, defectiuni ale placii de control si blocaje ale masinii de gheata.

Acest pare destul de fiabil - cel putin in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale pentru compresorul scoate un vuiet ascutit si ca se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna cu scopul de nu este la nivel si iti trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu ar fi disponibil de suficient timp cu destinatia de a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum este compartimentele dedicate pentru oua si unt, desi acestea nu mai sunt asemanator de comune cu destinatia de in trecut, indiferent de prototip sau de marca.

Daca acelasi vechi pe care il pastrati de ani de zile si-a spus in cele din urma adio, se afla sanse sa nu fi aprofundat apt numeroasele evolutii care au avut pamant in lumea de cand ati cumparat ultima data unul.

Spre deosebire de multe life avon, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista 4 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a adaposti sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult