Cel mai bun pret

Legume carrefour

★★★★☆

Reduceri de legume carrefour! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara legume carrefour fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Legume carrefour?

Configuratie: Marii jucatori, congelatoarele de sus si cele de jos. Necesita mai mult spatiu ca deschiderea usilor, dar este necesar sa va aplecati cu scopul de a afla alimente la baza legume carrefour si a congelatorului. Congelatoarele de jos (cum ar fi modelele cu usa franceza) plaseaza cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor. cu congelator superior costa mai putin, dar impune sa iti aplecati cu directia de a intra.

Este foarte simplu de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu privire la nu va trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate ca a asigura caldura mare potrivita pentru pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise printre stanga sau intre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. are 8 cosuri in usa si puteti muta 1 dintre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si zece intre sticla calita (dintre care 10 le poti muta) si un crisper. Congelatorul are noua cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta cesta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, ca exista un compartiment suplimentar cu scopul de legume carrefour incorporat intr-una printre usile duble, oferind acces simplu la alimentele de care ai lipsa cel mai des.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma este temperatura mare in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura mare este mai uniforma. Punctajul pentru schimbarile de caldura ambientala Evaluam cat de corect raspunde la schimbarile de caldura mare ambientala, cum ar fi in momentul cand treceti de la iarna la primavara sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai in soi corect realiza fata.

De departe, traditional cu montare peste este designul cu care marea majoritate intre avansati am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de foarte mare si compartimentul cu destinatia de alimente proaspete in partea de jos, cu montare de ridicat sunt, in medie, cel mai mic dintre modele, ceea ce le efectua o selectie populara de epoca pentru gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, intre cele mai convenabile modele.

Este cel mai bun legume carrefour pe care sa il achizitionati daca doriti un design cu congelator superior. De asemenea, este care arata in sortiment corect cu privire la pretul sau: Are caneluri incastrate in sector de manere proeminente si un finisaj atractiv dintre otel inoxidabil. Daca va ingrijoreaza factura de forta electrica, este unul sau doi dintre cele mai eficiente modele pe care le puteti cumpara. Daca preferati, il puteti avea in otel inoxidabil alb sau negru.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult