Laptop lenovo legion y520 15ikbn altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de laptop lenovo legion y520 15ikbn altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Laptop lenovo legion y520 15ikbn altex?

Un laptop lenovo legion y520 15ikbn altex side-by-side are de obicei patru usi folositori care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se descoperi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu scopul de ai mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sector sa trebuiasca sa va aplecati cu destinatia de a ajunge la sapte din zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi pentru o organizare usoara. Pentru exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de putin spatiu atunci cand sunt deschise, ceea ce este necesara in momentul cand se descoperi fata in fata intr-un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

Nu exista semne evidente de defecte sau defecte de proiectare: Ne-ar placea sa garantam ca alegem cele mai fiabile, dar nu avem un glob de cristal care sa ne spuna cum vor rezista peste patru ani, trei luni sau zece ani. Ceea ce putem face, totusi, ar fi sa cautam plangeri consistente scrise in recomandariile proprietarilor despre necazuri care apar in primul an sau cam in acest mod ceva de utilizare. Acestea includ compresoare zgomotoase, ventilatoare zgomotoase, defectiuni ale sistemului de racire, defectiuni ale placii de control si blocaje ale masinii de gheata.

Daca iti plac gadgeturile inteligente, atunci veti adora acest-congelator, care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati caldura mare si utilizeaza functia de congelare rapida, dintre alte optiuni, de pe smartphone-ul dvs sau pur si usor stabilesti acest lucru prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri printre partea intre fata.

Este o optiune simpla si eficienta, axata pe un design intuitiv si pe performante solide, mai rapid decat pe inovatii de creste tehnologie. Am recomanda acest laptop lenovo legion y520 15ikbn altex-congelator utilizatorilor carora le place sa congeleze multe alimente - poate dupa ce au gatit pe loturi - intrucat spatiul de congelare este anume de generos si corect compartimentat.

Exista un afisaj tactil pe partea intre fata a acestui congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii pentru a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, unul sau doi dintre cele mai importante de pe piata in acest moment, si nu doar cu privire la dimensiunile sale uriase.

O parte intre tehnologia acestui-congelator ar fi geniala. ne plac senzorii inteligenti de pe oricare raft; acestia percepteaza o crestere a temperaturii in acel caz cand ceva ar fi plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu directia de a raci mai degraba alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi timp energie!

Acest laptop lenovo legion y520 15ikbn altex pare destul de fiabil - cel putin in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale cu privire la compresorul scoate un vuiet ascutit si ca se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna pentru nu ar fi la nivel si va trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu ar fi disponibil de destul moment cu destinatia de a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum ar fi compartimentele dedicate cu directia de oua si unt, desi acestea nu mai sunt la fel de comune pentru in trecut, indiferent de prototip sau de marca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult