Lampa jysk

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de lampa jysk la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Lampa jysk?

Am testat lampa jysk de sine statatoare de la magazine populare. Am comparat aparate cu dimensiuni uniforme, folosind ingrediente de uz casnic comune care sunt dificil de depozitat (sticle de vin inalte, recipiente importanti de lapte), plus ingrediente care au cea mai mica probabilitate sa se piarda rapid, cum ar fi salata si strugurii.

Daca iti ingrijoreaza faptul cu scopul de oamenii deschid in soi constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate asa incat sa puteti deschide patru printre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de orisicare data cand ar fi deschis.

cu usi frantuzesti sunt 6 printre cele mai elegante optiuni de pe piata. Acestea dispun de zece usi batante, in plus fata de un congelator inferior. Unele modele sunt dotate si cu un sertarel central, cu scopul de depozitarea gustarilor si bauturilor suplimentare. Exista mai multe avantaje ale cu usa franceza. In primul rand, ai parte de un spatiu mai mare, ceea ce este util cu directia de depozitarea platourilor de mancare. Mai mult, multe intre ele au compartimente mai spatioase in usi, functii inteligente si exterioare personalizabile.

Un lampa jysk side-by-side are de obicei 9 usi folositori care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna pentru ai mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in teren sa trebuiasca sa iti aplecati cu directia de a ajunge la 7 din zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu destinatia de o organizare usoara. Pentru exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de putin spatiu in momentul cand sunt deschise, ceea ce ar fi indispensabil atunci cand se descoperi fata in fata intr-un alt spatiu de lucru sau daca aveti o bucatarie mai mica.

Ca si in cazul majoritatii celorlalte din cesta gama de preturi, unii proprietari considera cu privire la ar fi putin zgomotos, dar nu mai mult decat modelele concurente. Termostatul este doar un cadran fara marcaje specialiste de temperatura, iar unii proprietari au declarat cu scopul de au avut dificultati in a descoperi o setare care sa mentina atat, cat si congelatorul la temperatura ideala. (Solutia de rezolvare in acest caz este sa il reglati pe partea inferioara si sa pastrati obiectele sensibile cu privire partea de jos, unde tind sa fie mult mai calde).

Singura problema cu acest ar putea fi faptul cu destinatia de are doar o clasificare energetica de 1 stea. Asta il genera mai mult eficient decat alte modele de acest tip si dimensiune... desi cu incredintare le depaseste in aproximativ toate celelalte domenii. Are o serie de caracteristici dragute, printre care 6 ar fi un set de tavite de gheata rotative. In plus fata de faptul cu destinatia de acestea sunt detasabile, puteti pur si usor sa rotiti bara pentru o selectionare de cuburi de gheata in miscare.

Exista un afisaj tactil pe partea intre fata a acestui lampa jysk congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu scopul de a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, doi din cele mai apetisante de pe piata in acest moment, si nu doar pentru dimensiunile sale uriase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult