Kika dulap

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de kika dulap la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Kika dulap?

Un kika dulap cu congelator superior are un design foarte comun si familiar. Are 2 usi - sapte care se deschide la portiunea si alta deasupra care se deschide la congelator - si o multime de rafturi, de recipiente cu privire la oferte si de compartimente in usa cu privire la a iti depozita alimentele proaspete si congelate. Acest tip este cel mai potrivit cu directia de spatii de locuit, gospodarii si bugete mici, fiindca nu este cunoscut ca capacitate, facilitati sau tehnologie inteligenta. Totusi, este simplu de instalat si de utilizat, ceea ce il face o selectie de incredere.

Caracteristici simple: Puteti plati mai putin cu directia de distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertar si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, te ajuta ca a nu si tableta). Dar am favorit sa ne concentram pe modelele de baza, fiindca tehnicienii de reparatii spun cu directia de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult ca a face in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem ca este in procedeu corect sa aveti cateva facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertare de congelare si rafturi printre sticla sau plastic (mai rapid decat printre sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Bineinteles, chiar si cu atat de mic, tot tu aveti controlul asupra temperaturii. Tot ce este necesar sa zidesti este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu scopul de a va personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura mare ideala cu privire la cele cinci zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu destinatia de un aspect elegant si modern al dulapului.

Acest kika dulap s-a comportat bine in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele din cele mai traditionale pe care le-am testat vreodata. Pentru pentru sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, veti putea sa va pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile cu scopul de o epoca mai lunga de timp.

Daca sunteti 3 intre acele persoane care si-au pastrat intotdeauna comanda cosmetice in dulapul frigorific, pregatiti-va sa fiti validate, deoarece cu privire la ingrijirea pielii sunt in momentul asta o noutate. Aceste de dimensiuni mici si estetice sunt menite sa fie umplute nu cu alimente, ci cu lotiuni, potiuni, brume si masti. In timp ce mini-nu sunt ceva nou, varietatea de ingrijire a pielii este in sortiment special mica, de multe ori mai mica decat dulapul cu medicamente obisnuit. Daca sunteti avansat in ceea ce priveste conceptul de oferte de infrumusetare refrigerate, s-ar putea sa iti intrebati despre ce ar fi vorba in toata cesta agitatie.

Cele mai multe modele moderne vin stivuite pana la grinzi cu tehnologie inteligenta care controleaza umiditatea si temperatura. Altele merg chiar mai departe ca a include diagnostice bazate pe aplicatii, deschiderea automata a usii si conectivitate la internet.

Daca iti plac gadgeturile inteligente, in momentul veti adora acest kika dulap-congelator, care te ajuta cu privire la a fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati caldura mare si foloseste functia de congelare rapida, din alte optiuni, de pe smartphone-ul dvs sau pur si simplu zidesti acest lucru prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri printre partea intre fata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult