Kika camera tineret

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de kika camera tineret la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Kika camera tineret?

In moment ce kika camera tineret sunt de obicei listate in functie de productivitatea lor cubica interna, masurile sale externe sunt cele pe care este necesar sa le evaluati in acest moment. In exterior de latimea sa, va trebui sa verifici si adancimea si inaltimea sa. Ai vrea sa te increzi cu privire la exista o toleranta de 2,5 cm dintre partea de sus si printre spate ca a asigura ventilatia cu destinatia de motorul si compresorul sau. Fiindca majoritatea au nevoie cu directia de usile lor sa fie complet deschise cu directia de a avea acces la toate rafturile si sertarele sale, ar fi intelept sa lasati un spatiu suplimentar de doi centimetri de la balama sa, de asemenea incat, precum si peretii sau dulapurile sa fie ferite de o bataie.

Cand au inceput sa apara primele modele, oamenii erau sceptici in legatura cu aceasta 5 tehnologie si cu potentiala ei intruziune in casele noastre. Cu toate acestea, lumea accepta ager tehnologia inteligenta si asistentii digitali in case.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in fiecare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt folosite deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele dumneavoastra vor putrezi. care pot afla un echilibru din aceste 7 extreme va vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai putin timp posibil.

kika camera tineret cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 90 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara va ofera mai putin spatiu ca cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu privire la ocupa mai putin spatiu in bucataria dvs.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna cu destinatia de temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu veti afla niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu unul sau doi locuri si de super congelare aditiona si mai mult farmec acestui pachet fantastic.

Odata ce este conectat la priza, masuram vremea necesar cu privire la pentru congelatorul sa se raceasca de la caldura camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta ar fi o buna volumul a rapiditatii cu care si congelatorul dumneavoastra pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Exista un afisaj tactil pe partea intre fata a acestui kika camera tineret congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu destinatia de a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, unul intre cele mai de calitate de pe piata in acest moment, si nu doar pentru dimensiunile sale uriase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult