Cel mai bun pret

Jysk sosete

★★★★☆

Reduceri de jysk sosete! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara jysk sosete fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Jysk sosete?

Ne-a impresionat in stil in general tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura jysk sosete-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu directia de dispunerea compartimentelor ar fi logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu ar fi spectaculos.

Singurul scurta dezavantaj al acestui congelator sic este productivitatea energetica relativ scazuta, ceea ce poate fi descurajant ca cei care fac cumparaturi cu gandul la bugetul pe termen lung sau la mediu.

Deoarece frigiderul ar fi o parte importanta din designul global al bucatariei, doriti sa cumparati un model pe care il vei iubi, atat printre punct de vedere functional, cat si estetic. Exista 10 stiluri principale de frigidere din care puteti alege: top freezer, french door, bottom freezer, side-by-side, built-ins si coloane.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume al jysk sosete. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in orisicare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt exotice deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele tine vor putrezi. care pot descoperi un echilibru dintre aceste 8 extreme iti vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai putin moment posibil.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de energie (in wati-ora) pe timpul saptamanii de testare. Cu cat se utilizati mai putina energie, cu atat ar fi mai eficient si cu atat mai multi bani va va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Atunci cand adaugati cateva intre aceste aparate, prima tine sarcina este sa decideti daca doriti un model independent sau o electie integrata pe care o puteti incorpora intr-o unitate de bucatarie. Am inclus exemple de orice tip congelator in parerile noastre.

De departe, jysk sosete traditional cu montare peste este designul cu care marea majoritate dintre avansati am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de ridicat si compartimentul cu directia de alimente proaspete in partea de jos, cu montare de foarte mare sunt, in medie, cel mai mic intre modele, ceea ce le face o selectie populara de epoca pentru gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, printre cele mai convenabile modele.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult