Istoria uratului carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de istoria uratului carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Istoria uratului carturesti?

Una dintre cele mai comune specificatii ale istoria uratului carturesti ar fi valoarea de stocare, sau marimea interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu directia de o capacitate mai scurta inseamna cu scopul de respectiv incap mai multe, dar nu este intotdeauna asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de putin spatiu gol este de fapt disponibil in interiorul. Orice numar de lucruri pot reduce spatiul utilizabil cu un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat valoarea spatiului utilizabil ar fi mai apropiata de productivitatea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat ca fructele domnia voastra stricate sau prea coapte. Daca tine ar fi capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele dumneavoastra vor ramane proaspete mai putin timp.

Bineinteles, chiar si cu atat de mic, tot tu ai controlul cu privire temperaturii. Tot ce trebuie sa stabilesti este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu scopul de a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta temperatura ideala ca cele 4 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu privire la un aspect elegant si modern al dulapului.

istoria uratului carturesti actuali au, de asemenea, o multime de caracteristici cu scopul de a pastra alimentele proaspete mai putin moment si ca a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au acum compartimente cu scopul de produse cu control al umiditatii si sertar care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Veti fi surprins de cat de mult timp salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile printre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertare sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute printre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Conectarea prin Wifi si aplicatie iti permite sa va conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati caldura mare de la distanta, perfect pentru cei care conduc cu destinatia de perioade indelungate si doresc sa aiba control total catre lor. Acest model ar fi disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control avansat al temperaturii cu scopul de reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Odata ce ar fi conectat la priza, masuram perioada necesar pentru cu scopul de congelatorul sa se raceasca de pe temperatura camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o geniala masura a rapiditatii cu care si congelatorul dvs pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

O alta caracteristica excelenta ar fi Autofill, dozatorul de apa care detecteaza automat inaltimea vasului de apa, il umple fara sa se reverse si raporteaza (in uncii) cata apa a fost distribuita. Da, acest istoria uratului carturesti costa de trei-patru ori mai mult decat ati plati pentru mai simplu, dar daca ai un buget mare, vei aprecia aspectul si utilitatea sa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult