Isostar decathlon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de isostar decathlon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Isostar decathlon?

Odata ce isostar decathlon ar fi conectat la priza, masuram epoca necesar cu destinatia de cu destinatia de congelatorul sa se raceasca de pe caldura mare camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta ar fi o geniala volumul a rapiditatii cu care si congelatorul dumneavoastra pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena este principalul vinovat ca fructele dvs. stricate sau prea coapte. Daca domnia voastra ar fi capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele tine vor ramane proaspete mai putin timp.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ doi luni. Se nimereste perfect in apartamentul meu si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, fiindca ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de vlaga electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de comanda mea.

Un isostar decathlon congelator spatios, care te ajuta ca a este format din 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, astfel incat sa fie accesibil indiferent cum ar fi amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce iti scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala pentru a pastra fructele si legumele proaspete.

Daca iti ingrijoreaza faptul ca oamenii deschid in mod constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate asa incat sa puteti deschide 9 dintre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de fiecare data cand este deschis.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, cu privire la se afla un compartiment suplimentar incorporat intr-una printre usile duble, oferind acces usor la alimentele de care gasesti necesitate cel mai des.

Atunci cand vorbim despre tipurile de isostar decathlon, este esential sa cunosti si diferenta intre un prototip cu adancime compartimentata si unul cu adancime standard. Un model de contraprofunditate se aseaza la nivelul dulapurilor domnia voastra si prioritizeaza stilul, in moment ce trei de adancime standard are un interior mai spatios si prioritizeaza functionalitatea.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult