Iphone 9 altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de iphone 9 altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Iphone 9 altex?

Un iphone 9 altex congelator spatios, care te ajuta cu scopul de a contine 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, astfel incat sa fie ieftin indiferent cum ar fi amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce iti scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala cu directia de a pastra fructele si legumele proaspete.

Exista un afisaj tactil pe partea dintre fata a acestui congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu destinatia de a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, cateva din cele mai valoroase de la piata in acest moment, si nu doar ca dimensiunile sale uriase.

Odata ce este conectat la priza, masuram perioada necesar cu directia de cu scopul de congelatorul sa se raceasca de pe temperatura camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o buna marimea a rapiditatii cu care si congelatorul voi pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Acest mic iphone 9 altex-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu directia de comanda perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa efectua o buna utilizare a spatiului limitat dintre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 40 si 34 de inci. Desi cesta adancime suplimentara va ofera mai mult spatiu cu directia de cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu scopul de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

De asemenea, folosim fiecare cu un sens mai ocazional, astfel incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare ca relatariile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine caldura mare la o caldura fara defect de 37?F, dar ar fi foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste lejeritate de utilizare.

Ne-a impresionat in sortiment in particular tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura mare iphone 9 altex-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat pentru dispunerea compartimentelor ar fi logica si usor de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult