Guerlain elefant

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de guerlain elefant la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Guerlain elefant?

Spre deosebire de multe guerlain elefant, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista noua rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a caza sticle de patru litri si un distribuitor de conserve in interior.

Indiferent daca ai un buget sau un cec in alb, puteti descoperi care sa iti pastreze alimentele si bauturile la temperatura potrivita. In cea mai mica parte, diferenta de cost intre high-end si mai convenabile se reduce, de obicei, la numarul de caracteristici disponibile, la optiunile de depozitare si la finisaje.

Multe intre inteligente instalate in bucatariile de design au creiere digitale inteligente cu sisteme de pastrare a prospetimii alimentelor, un flux de aer imbunatatit cu privire la o mai geniala prospetime, aplicatii de insotire cu directia de smartphone si tehnologie care ucide bacteriile ca a va pastra fructele si legumele comestibile cu destinatia de mult, mult mai mult timp.

Pastrarea alimentelor la rece si in convingere cu scopul de perioade lungi de moment este scopul unui guerlain elefant, dar nu toate sunt egale in cesta privinta. De aceea, includem in testul nostru un scor de convingere alimentara. Scorul meu de certitudine alimentara ar fi pregatit dintre trei elemente care au un impact spre modului in care va pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indemnam niciun cu un scor de siguranta alimentara sub 55%.

Daca nu iti lasati putin spatiu de manevra, veti cheltui mai putin pe termen lung, intrucat va trebui sa lucreze mai mult cu privire la a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin 2 cm pe partile laterale si in spate si zece cm in partea de ridicat in soi implicit, iar in parerile noastre despre enumeram spatiile libere recomandate de producator.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, cu privire la exista un compartiment suplimentar incorporat intr-una intre usile duble, oferind acces simplu la alimentele de care aveti nevoie cel mai des.

Aceasta sapte oferta antracit, la un cost avantajos, de la marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: cu privire la dimensiunile sale, ar fi foarte mica in interior, cu cinci sertarel de adancime completa, proiectate cu grija, si cinci rafturi in ambele sectiuni, atat in guerlain elefant cat si in congelator, plus un suport ca vinuri cu trei sticle. Este si destul de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult