Cel mai bun pret

Evomag horizon

★★★★☆

Reduceri de evomag horizon! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara evomag horizon fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Evomag horizon?

Rafturile pot fi realizate din plastic turnat sau printre sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot evomag horizon.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista 4 rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a gazdui sticle de unul sau doi litri si un distribuitor de conserve in interior.

Rafturile ar trebui sa fie simplu de indepartat si de inlocuit cu directia de curatare sau ajustare. Gama de pozitii ale rafturilor se nimereste nevoilor dumneavoastra? De exemplu, puteti sta in picioare sticlele de bauturi racoritoare sau de vin in rafturile intre usa? Rafturile divizate pot fi utile cu directia de acest lucru.

Sertarul cu scopul de gheata se gasi pe usa, nu pe un raft al congelatorului, in acest fel cu privire la va lasa mai mult spatiu ca alimente, dar nu dvs aproape la fel de multa gheata cu directia de altele. Si, desi exista 5 compartimente pentru produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu privire la nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in stil rezonabil in cinci zile. Acest evomag horizon ar fi disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Nu este nimic mai rau decat sa comanzi si sa afli cu privire la nu incape pe usa de pe intrare. Inainte de a cumpara, asigurati-va pentru masurati fiecare deschidere prin care va trebui sa treaca. Intrucat puteti indeparta usile, ai o marja de manevra ceva mai mare. Dar, asigurati-va ca, in cele din urma ce ar fi instalat, vei putea sa-i deschideti complet usile.

Un spatiu mic necesita mic, care este, de asemenea, cunoscut cu directia de compact. Acest tip are, de obicei, in jur de 9 picioare cubice de spatiu, asupra deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut ca a se strecura intr-un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip ar fi diferit de, care are de obicei o singura usa, si te ajuta cu scopul de a fi strecurat sub un blat sau poate rezista la temperaturile din garaj.

evomag horizon dumneavoastra contribuie cu pana la 8% la factura de energie, asa cu scopul de alegerea unuia eficient iti va economisi bani. In timp ce mai mari vor utilizeaza mai multa putere distinct decat cele mai mici, clasificarile Energy Star iti ajuta sa comparati folosul energetica relativa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult