Cel mai bun pret

Evomag first

★★★★☆

Reduceri de evomag first! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara evomag first fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Evomag first?

Calitate robusta a constructiei: Folosesti evomag first mai mult decat aproximativ orice altceva intre casa, asa pentru ar fi fundamental sa cumperi ceva cu care veti fi fericit sa interactionezi si care te ajuta cu directia de a rezista la utilizarea zilnica moment de cu aproximatie un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri cu scopul de a ne genera o idee despre cat de bine prefacute sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara necazuri sau intr-un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de pe usa ulcioare de dimensiunea unui galon sau doar sticle de ketchup?

Acest mic-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu directia de cumparaturile perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte in soi corect in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa efectua o fantastica utilizare a spatiului limitat din interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea dintre spate a usii.

Este foarte simplu de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna pentru nu iti trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate cu scopul de a asigura temperatura potrivita pentru pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise intre stanga sau dintre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Un evomag first side-by-side are de obicei trei usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu directia de ai mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sector sa trebuiasca sa va aplecati cu destinatia de a ajunge la cinci printre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu destinatia de o organizare usoara. Pentru exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de mult spatiu in acel caz cand sunt deschise, ceea ce este indispensabil in acel caz cand se afla fata in fata cu un alt spatiu de fapt sau daca aveti o bucatarie mai mica.

Un side-by-side are 8 usi, verticale. Usa intre stanga se deschide cu privire congelator, in timp ce usa dintre dreapta se deschide cu privire putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, va trebui sa verifici de 3 ori aspectul bucatariei tale si sa te asiguri cu scopul de poate caza usile batante. Aceste usi pot face ca rama unitatii sa fie putin mai amplie in momentul cand este deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se gasi la nivelul ochilor, de pe resturile de pe cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Caracteristici: Procesati in considerare rafturile si sertarele interne cu scopul de a supervisa daca acestea functioneaza ca obiceiurile alimentare ale familiei tine Daca va place sa depozitati patru sticle de vin, asigurati-va cu privire la se afla o inaltime ampla sau rafturi reglabile; daca comandati pizza frecvent, probabil cu privire la veti prefera in care sa incapa cutia in interior. Unele ofera, de asemenea, comenzi de umiditate pe sertarele cu privire la oferte crocante, sertarele cu destinatia de carne sau delicatese si alte caracteristici cu directia de a mentine alimentele la temperatura ideala de depozitare.

Cea mai recenta evolutie in materie de design al evomag first inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest lucru nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar veti avea din cand in cand la dispozitie o gama generoasa de culori dintre care puteti alege. In afara de aspectul estetic, sticla nu iti arata amprentele digitale la fel de simplu cu privire la din otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla in momentul cand sunt folosite, dar care sunt cu aproximatie invizibile atunci cand sunt in repaus. Sticla inseamna ca partea din fata tine va fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dvs. preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult