Cel mai bun pret

Everly avon

★★★★☆

Reduceri de everly avon! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara everly avon fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Everly avon?

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, intrucat nu toate everly avon au aceleasi dimensiuni. Nu uita sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta este distanta de la partea dintre spate pana la marginea usii in acel caz cand usa este deschisa la 60 de grade. Daca ai o bucatarie scurta sau un blat cu fata la, iti doresti un model cu usi mai inguste.

Un congelator spatios, care poate este format din 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, in acest fel incat sa fie convenabil indiferent cum ar fi amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce iti scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala ca a pastra fructele si legumele proaspete.

Dispunand de controlul temperaturii pe un panou simplu de citit la exterior, puteti supervisa dintr-o privire ce se intampla inauntru - si sa o reglati fara sa iti raciti degetele. De asemenea, puteti seta un sistem de blocare cu directia de copii pe acest panou cu privire la a preveni cu privire la degetele mici sa se serveasca singure cu o gustare. Desi nu are un aparat de facut gheata in partea printre fata, deschideti sectiunea congelatorului si veti gasi o functie de gheata rotativa. Aici nu mai este necesitate de golirea tavilor de gheata. De asemenea, iti puteti genera provizii de gheata cu ajutorul recipientului ca gheata.

Configuratie: Marii jucatori, congelatoarele de foarte mare si cele de jos. Necesita mai putin spatiu pentru deschiderea usilor, dar trebuie sa iti aplecati cu destinatia de a gasi alimente la baza everly avon si a congelatorului. Congelatoarele de jos (cum ar fi modelele cu usa franceza) plaseaza cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor. cu congelator superior costa mai putin, dar trebuie sa va aplecati cu directia de a intra.

Acest mic-congelator inteligent ar fi proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare important cu scopul de obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa genera o buna utilizare a spatiului limitat intre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

Avand in vedere cu destinatia de preturile energiei electrice sunt atat de ridicate, consumul de potenta ar fi mai principal pentru niciodata. Un eficient din punct de vedere energetic va avea probabil un cost mai mare decat destul de ineficient, dar ar trebui sa iti ajute sa economisiti bani mai tarziu pe parcurs. De asemenea, acesta va avea, in general, mai multe caracteristici high-tech care se pot dovedi utile. La fel cu directia de in cazul majoritatii aparatelor electrocasnice, vei poti descoperi de obicei ceea ce platiti noi. Asadar, speram sa iti fie de ajutorare evaluarile noastre de pe consumatori in momentul cand va cauti noul dumneavoastra coleg de bucatarie.

Caracteristici simple: Puteti plati mai mult cu scopul de distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertare si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, poate nu si tableta). Dar am favorit sa ne concentram pe modelele de baza, deoarece tehnicienii de reparatii spun cu destinatia de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult cu privire la a realiza in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem ca ar fi bine sa aveti unul sau doi facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertar de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai curand decat printre sarma) in compartimentul everly avon. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult