Director altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de director altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Director altex?

O parte din tehnologia acestui director altex-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de la orice raft; acestia identifica o crestere a temperaturii atunci cand ceva este plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu scopul de a raci mai curand alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi timp energie!

Dincolo de tip si de spatiul de depozitare, diferentele printre devin mai putin decisive. Unele sunt realizate in sortiment retro; altele sunt mai contemporane. Iar unele din zilele noastre au caracteristici exceptionale care atrag anumiti utilizatori, cum ar fi conectivitatea cu smartphone-ul si tehnologia fara inghet.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista una rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a caza sticle de cateva litri si un distribuitor de conserve in interior.

Distribuitoarele de apa si gheata intre usa, o comoditate pe care multe gospodarii se bazeaza pe timpul zilei, nu sunt normale la un director altex cu congelator inferior. De asemenea, va trebui sa masurati spatiul pe care il aveti in fata cu directia de a va asigura ca acest procedeu se va potrivi, fiindca usa sa se intinde mai putin in bucatarie decat modelele cu usi duble.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a merge la cumparaturi, deoarece nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uitati sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea dintre spate pana la marginea usii atunci cand usa este deschisa la 30 de grade. Daca ai o bucatarie mica sau un blat cu fata la, vrei un prototip cu usi mai inguste.

De asemenea, ne place ceea ce realiza congelator in ceea ce priveste versatilitatea sa, permitandu-va sa ajustati temperaturile interne si umiditatea cu destinatia de a pastra alimentele mai proaspete ca mai putin timp, acolo unde este cazul. Este mare, ar fi eficient si credem pentru se iti potrivi foarte corect in marea majoritate bucatariilor de familie.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor cu scopul de perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele necesita un aer mai umed decat alte produse din director altex dumneavoastra. De aceea, este important sa includeti cu sertare frigorifice cu umiditate reglabila.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult