Delia carrefour

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de delia carrefour la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Delia carrefour?

Cele mai recente delia carrefour inteligente ofera chiar si o multime de caracteristici pe care nici nu stiai cu destinatia de le doresti. Fie cu destinatia de ar fi vorba de a voi evidenta a ceea ce trebuie sa adaugati de la website-ul alimentar, de a afisa lucrarile de arta ale copiilor dvs. sau de ceva complet diferit. Dar mai intai este necesar sa va dati seama de ce ai nevoie si daca aceste functii sofisticate merita de lucru sa cheltuiti bani cu privire la ele. Asadar, indiferent de nevoile tale, sau de buget, iata care sunt cele mai exceptionale pe care le poti obtine acum.

Unele au o memorie de 24 de zile care monitorizeaza deschiderile usilor si raceste in prealabil inainte de o perioada de utilizare intensa - cum este atunci cand copiii se intorc de la scoala sau cand pregatiti cina.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a merge la cumparaturi, deoarece nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu pierde printre vedere sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de la partea dintre spate pana la marginea usii atunci cand usa este deschisa la 70 de grade. Daca ai o bucatarie mica sau un blat cu fata la, cauti un prototip cu usi mai inguste.

Pastrarea alimentelor la rece si in siguranta cu directia de perioade lungi de moment este scopul unui delia carrefour, dar nu toate sunt egale in cesta privinta. De aceea, includem in testul tau de incredere un scor de convingere alimentara. Scorul tau de incredere de siguranta alimentara ar fi pregatit printre doi elemente care au un impact asupra modului in care va pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indrumam niciun cu un scor de securitate alimentara sub 55%.

Cand vorbim despre depozitarea alimentelor si bauturilor in apartamente mici, incapere de camin sau la birou, bun ar fi esential. Dar cu scopul de ca rareori se te ajuta cu scopul de a conta pe ele cu scopul de a pastra alimentele perisabile la rece cu privire la perioade lungi de moment (pentru a fi sigure, alimentele precum carnea, lactatele si fructele sau legumele taiate ii nevoie pastrate la o caldura mai mica de 40?F), acestea sunt cele mai potrivite pentru racirea bauturilor sau pentru a pastra pranzul cu destinatia de doi zile, maximum. O alta optiune? Puneti-l la treaba ca un racitor de bere dedicat sau o pivnita de vin alb. Noroc!

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest lucru nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar veti avea din cand in cand la dispozitie o gama amplie de culori printre care puteti alege. In afara de aspectul estetic, sticla nu va arata amprentele digitale la fel de usor ca intre otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla in acel caz cand sunt folosite, dar care sunt aproximativ invizibile in acel caz cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu destinatia de partea din frunte dvs. iti fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dumneavoastra preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Indiferent daca aveti un buget sau un cec in alb, puteti descoperi un delia carrefour care sa iti pastreze alimentele si bauturile la caldura potrivita. In cea mai scurta parte, diferenta de cost dintre high-end si mai convenabile se reduce, de obicei, la numarul de caracteristici disponibile, la optiunile de depozitare si la finisaje.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult