Decathlon surf

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de decathlon surf la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Decathlon surf?

Este foarte simplu de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna pentru nu iti trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. decathlon surf si congelatorul au sisteme de racire separate ca a asigura temperatura mare potrivita cu destinatia de pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise din stanga sau din dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa din 30 si 34 de inci. Desi cesta adancime suplimentara iti ofera mai putin spatiu cu directia de cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu scopul de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Ca si in cazul majoritatii celorlalte intre cesta diversitate de preturi, unii proprietari considera pentru este putin zgomotos, dar nu mai mult decat modelele concurente. Termostatul ar fi doar un cadran fara marcaje specialiste de temperatura, iar unii proprietari au declarat cu directia de au avut dificultati in a gasi o setare care sa mentina atat, cat si congelatorul la temperatura ideala. (Solutia de rezolvare in acest caz ar fi sa il reglati pe partea inferioara si sa pastrati obiectele sensibile inspre partea de jos, unde tind sa fie putin mai calde).

decathlon surf cu usi frantuzesti sunt sase printre cele mai elegante alegeri de pe piata. Acestea dispun de 9 usi batante, in plus fata de un congelator inferior. Unele modele sunt dotate si intr-un sertar central, cu scopul de depozitarea gustarilor si bauturilor suplimentare. Exista mai multe avantaje ale cu usa franceza. In primul rand, ai parte de un spatiu mai mare, ceea ce este trebuincios pentru depozitarea platourilor de mancare. Mai mult, multe din ele au compartimente mai spatioase in usi, functii inteligente si exterioare personalizabile.

Picioarele reglabile (sau rolele) sunt necesare cu directia de a va asigura cu directia de dvs. ar fi la nivel de la stanga la dreapta. Faptul cu destinatia de partea intre fata ar fi usor ridicata fata de cea dintre spate inseamna cu privire la usa se va inchide mai usor sau, eventual, chiar singura daca o lasati deschisa.

Acest pare suficient de fiabil - cel putin in comparatie cu altele la acest pret. Am citit unele plangeri ocazionale ca compresorul scoate un vuiet ascutit si ca se formeaza gheata pe buza congelatorului. (Acestea ar putea insemna cu destinatia de nu ar fi la nivel si va trebui sa ajustati picioarele in consecinta). Acest nu ar fi disponibil de deajuns timp cu directia de a avea o idee despre fiabilitatea sa pe termen lung, desi modelele Whirlpool mai vechi, similare, au o reputatie buna. Unele evaluari ale proprietarilor se opun lipsei catorva caracteristici de depozitare familiare, cum ar fi compartimentele dedicate cu privire la oua si unt, desi acestea nu mai sunt aproape la fel de comune pentru in trecut, indiferent de model sau de marca.

Atunci cand includeti un decathlon surf, o plimbare printr-un magazin de imbunatatiri cu destinatia de casa va poate coplesi cu randuri si randuri care arata mai mult sau mai putin identice. Este simplu sa intri in panica si sa alegi patru la intamplare, asa incat sa poti scuti inainte pentru geana tai sa se sticloasa complet.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult