Decathlon recipient apa

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de decathlon recipient apa la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Decathlon recipient apa?

Aveti in total doi rafturi in decathlon recipient apa, doi compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa capacitate pe usile batante. Poate pentru nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Un side-by-side are de obicei trei usi importanti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se descoperi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu destinatia de gasesti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sol sa trebuiasca sa iti aplecati pentru a ajunge la 5 din zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu destinatia de o organizare usoara. Pentru exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de mult spatiu atunci cand sunt deschise, ceea ce este util in acel caz cand se gasi fata in fata cu un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

Daca nu iti lasati putin spatiu de manevra, veti cheltui mai putin pe termen lung, intrucat va trebui sa lucreze mai mult ca a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin 3 cm pe partile laterale si in spate si 8 cm in partea de sus in sortiment implicit, iar in parerile noastre despre enumeram spatiile libere repetate de producator.

Deoarece unitatea ar fi complet anti-inghet, nu este ceva de care este necesar sa iti stabilesti griji, si este capabila sa functioneze la temperaturi de pana la -15 grade Celsius - perfect daca sunteti in cautarea unui decathlon recipient apa congelator pe care il puteti pastra in garaj cu privire la a efectua mai mult sector in bucatarie.

Aceasta 5 oferta antracit, la un pret avantajos, de la marca turceasca Beko te ajuta cu privire la a fi exact ceea ce cautati: cu directia de dimensiunile sale, ar fi foarte scurta in interior, cu unul sau doi sertar de adancime completa, proiectate cu grija, si doi rafturi in ambele sectiuni, atat cat si in congelator, plus un suport cu privire la vinuri cu cateva sticle. Este si deajuns de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Am fost impresionati sa observam cu destinatia de usile acestui-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu scopul de cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul din bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

Nu ar fi vorba doar de cate rafturi aveti, ci de cat de flexibile sunt acestea. Vor incapea sticlele inalte in usa? Poti muta rafturile in jurul tau daca gasesti ceva mare de depozitat? Cat de simplu sunt usor de curatat? Au o buza cu destinatia de a impiedica scurgerea lichidelor varsate in tot decathlon recipient apa?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult