Decathlon patura

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de decathlon patura la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Decathlon patura?

Un spatiu mic necesita un decathlon patura mic, care este, de asemenea, cunoscut cu destinatia de compact. Acest tip are, de obicei, in jur de 9 picioare cubice de spatiu, asupra deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut ca a se strecura cu un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip este diferit de, care are de obicei o singura usa, si poate fi strecurat sub un blat sau poate rezista la temperaturile din garaj.

Evaluarea Energy Star: Daca va preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, va preocupa facturile la utilitati - vei dori sa alaturati cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu destinatia de ar fi mai eficient din punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Acestea sunt exemple extreme, dar ar putea ajuta la ilustrarea modului in care ar fi mai bine sa cheltuiti mai putin cu privire la cu o calitate mai mica care este, de asemenea, eficient printre punct de vedere energetic. Ca sa nu mai pronuntam de faptul pentru iti puteti astepta, de asemenea, cu destinatia de mai scumpe sa vina cu accesorii si dotari valoroase superioara. Ca si in cazul majoritatii celorlalte aparate de uz casnic, adesea primesti ceea ce platesti. Trucul ar fi sa gaseste un produs exotice la un pret rezonabil.

Pentru cei care petreceti mult moment gazduind petreceri, veti aprecia sertarul suplimentar cu caldura controlata (cu setari atat ca congelator, cat si cu destinatia de decathlon patura) si raftul suplimentar din congelator, perfect cu privire la alimente plate, cum este pizza.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna ca temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu veti afla niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu unul sau doi locuri si de super congelare adauga si mai mult farmec acestui pachet fantastic.

Un side-by-side are de obicei trei usi mari care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu privire la gasesti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sector sa trebuiasca sa iti aplecati pentru a ajunge la doua din zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi ca o organizare usoara. Pentru exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de putin spatiu in momentul cand sunt deschise, ceea ce ar fi util atunci cand se afla fata in fata cu un alt spatiu de lucru sau daca aveti o bucatarie mai mica.

decathlon patura noi au, de asemenea, o multime de caracteristici pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp si cu destinatia de a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au in momentul asta compartimente cu scopul de reduceri cu control al umiditatii si sertare care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Veti fi surprins de cat de mult moment salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile dintre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertare sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute intre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult