Cuier alb jysk

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de cuier alb jysk la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Cuier alb jysk?

Un cuier alb jysk-congelator autonom este cinci care trebuie pur si simplu conectarea la priza, de asemenea incat nu este lipsa sa platiti cu directia de pentru oarescare sa il monteze, asa cum ati face cu un aparat integrat. Un-congelator combinat ar fi ideal cu privire la cei presati de spatiu, intrucat designul usor de stivuire maximizeaza suprafata.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 50 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara va ofera mai putin spatiu ca cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu destinatia de ocupa mai putin spatiu in bucataria dvs.

Un side-by-side are de obicei trei usi folositori care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se descoperi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu destinatia de aveti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in pamant sa trebuiasca sa iti aplecati cu privire la a ajunge la doua dintre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu privire la o organizare usoara. La exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de mult spatiu in momentul cand sunt deschise, ceea ce ar fi util in acel caz cand se afla fata in fata intr-un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

Caracteristici simple: Puteti plati mai putin pentru distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertare si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, te ajuta pentru a nu si tableta). Dar am ales sa ne concentram pe modelele de baza, deoarece tehnicienii de reparatii spun cu privire la acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult pentru a genera in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem cu privire la ar fi bine sa gasesti trei facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertare de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai rapid decat printre sarma) in compartimentul cuier alb jysk. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. are 9 cosuri in usa si puteti muta 1 din ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si 9 din sticla calita (dintre care sase le poti muta) si un crisper. Congelatorul are cinci cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Majoritatea a vietuitorilor se asteapta cu destinatia de noul lor sa dureze cel mult 3 ani, dar nu toti o fac. Si, avand in vedere cu scopul de garantia tipica a producatorului dureaza doar aproape unul ani, sa te confrunti cu defect te ajuta cu destinatia de a fi o neplacere serioasa.

Finisaje: Otelul inoxidabil ar fi cel mai popular, intrucat are un aspect elegant si totusi neutru, dar unii dori un cuier alb jysk alb sau negru (sau actual popularul otel inoxidabil negru si chiar fibra de carbon). incorporabile ofera de obicei panouri exterioare care se potrivesc cu dulapurile printre bucatarie. Multe finisaje moderne sunt rezistente la amprente. La expozitia Kitchen & Bath Industry Show dintre acest an, am vazut si o multime de modele personalizabile; o tendinta de urmarit!

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult