Codul talentului carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de codul talentului carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Codul talentului carturesti?

Ofera o depozitare oarecum flexibila. codul talentului carturesti are sapte cosuri in usa si puteti muta 1 dintre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si zece dintre sticla calita (dintre care 9 le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 7 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

De exemplu, filtrele este necesar schimbate la orisicare sase luni, ceea ce se adauga la costurile operationale ale si la timpul pe care il petreceti asigurandu-va cu privire la acesta functioneaza corect. In plus, setarile unor dozatoare includ gheata zdrobita, gheata cubulete si apa calda.

albe sunt mai simplu de curatat decat omologii lor din otel inoxidabil si tind sa fie putin mai convenabile la cumparare, economisind bani, precum si timp petrecut cu lustruirea urmelor de degete de pe finisaj si, in ciuda popularitatii printre otel inoxidabil, se afla o multime de optiuni disponibile daca iti doriti doi alb.

codul talentului carturesti avansati au, de asemenea, o multime de caracteristici ca a pastra alimentele proaspete mai mult moment si pentru a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au in acest moment compartimente cu scopul de produse cu control al umiditatii si sertarel care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Veti fi surprins de cat de putin timp salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile intre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertare sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute dintre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Un alt punct cheie de diferenta este raportul dintre spatiul si cel al congelatorului intre aparat. Ar trebui sa luati in considerare cat de multa mancare ingheata gospodaria dvs. si apoi adaugati o electie care sa se potriveasca. Si, in sens mai larg, asigurati-va ca achizitionati congelator cu o calitate suficienta in general.

Luati o banda de masurat la usa intre fata si pe holuri, daca tot sunteti pe acolo, si asigurati-va cu scopul de puteti intra cu adevarat cu acel avansat si stralucitor in bucataria domnia voastra - mai ales daca iti extindeti. Daca credeti ca s-ar putea sa ai necesitate de mai mult spatiu de congelare decat cel oferit de, te ajuta cu privire la a doriti sa consultati ghidul tau de incredere de cumparare a congelatorului.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi caldura mare in intregul codul talentului carturesti, fara locuri mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura este mai uniforma. Punctajul ca schimbarile de caldura ambientala Evaluam cat de corect raspunde la schimbarile de temperatura ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la toamna la iarna sau de pe o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai corect genera fata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult