Cel mai bun pret

Ceainic jysk

★★★★☆

Reduceri de ceainic jysk! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara ceainic jysk fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Ceainic jysk?

Cand vorbim despre depozitarea alimentelor si bauturilor in apartamente mici, incapere de camin sau la birou, un ceainic jysk bun ar fi esential. Dar ca cu scopul de rareori se te ajuta cu directia de a conta pe ele ca a pastra alimentele perisabile la rece ca perioade lungi de moment (pentru a fi sigure, alimentele precum carnea, lactatele si fructele sau legumele taiate este necesar pastrate la o caldura mai mica de 40?F), acestea sunt cele mai potrivite cu scopul de racirea bauturilor sau pentru a pastra pranzul pentru cateva zile, maximum. O alta optiune? Puneti-l la treaba pentru un racitor de bere dedicat sau o pivnita de vin alb. Noroc!

Un-congelator integrat este-congelator care este ascuns sau semi-ascuns in ceea ce pare la prima vedere a fi un alt dulap de bucatarie, ar fi doi din cele mai populare de cumparat in viata moderna. Aceste aparate sunt populare in constructiile avansati si sunt oferite cu o multime de bucatarii construite special sau renovate. Un-congelator integrat asigura cu destinatia de estetica bucatariei domnia voastra este consecventa si cu scopul de nimic nu iese in evidenta.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de forta (in wati-ora) pe timpul saptamanii de testare. Cu cat se folositi mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani va va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Un ceainic jysk-congelator foarte spatios, in stil american, cu usi duble care se deschid spre exterior si acces la compartimentele uriase de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce iute caldura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand asa cu scopul de alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 8 rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu directia de a gazdui sticle de unul sau doi litri si un distribuitor de conserve in interior.

Cand au inceput sa apara primele modele, oamenii erau sceptici in legatura cu cesta 4 tehnologie si cu potentiala ei intruziune in casele noastre. Cu toate acestea, lumea accepta iute tehnologia inteligenta si asistentii digitali in case.

Exista un afisaj tactil pe partea printre fata a acestui ceainic jysk congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu scopul de a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, unul sau doi dintre cele mai exceptionale de pe piata in acest moment, si nu doar cu privire la dimensiunile sale uriase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult