Cel mai bun pret

Cazma praktiker

★★★★☆

Reduceri de cazma praktiker! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara cazma praktiker fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Cazma praktiker?

Spre deosebire de multe cazma praktiker, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla doua rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa pentru a gazdui sticle de patru litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu destinatia de a se potrivi preferintelor domnia voastra de depozitare a alimentelor - si setarile de climatul si umiditate multizonale, care iti permit sa creati spatii de racire separate cu privire la anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Evaluarea Energy Star: Daca iti preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, va preocupa facturile la utilitati - vei prefera sa adaugati cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu destinatia de este mai eficient dintre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Caracteristici: Luati in considerare rafturile si sertarele interne cu directia de a supervisa daca acestea functioneaza cu destinatia de obiceiurile alimentare ale familiei dvs Daca va convine sa depozitati unul sticle de vin in cazma praktiker, asigurati-va cu scopul de se afla o inaltime ampla sau rafturi reglabile; daca comandati pizza frecvent, posibil cu scopul de veti prefera in care sa incapa cutia in interior. Unele ofera, de asemenea, comenzi de umiditate pe sertarele pentru oferte crocante, sertarele cu directia de carne sau delicatese si alte caracteristici cu privire la a mentine alimentele la temperatura mare ideala de depozitare.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de vlaga (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se folositi mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna cu destinatia de temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu vei descoperi niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu cinci locuri si de super congelare aditiona si mai putin farmec acestui pachet fantastic.

Interesant ar fi cu privire la usa cazma praktiker ar fi de fapt opt usi. Apasarea butonului de la maner in acel caz cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna cu privire la puteti lua rapid articole. Daca trageti de maner in mod normal, deschideti intreaga usa cu privire la a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu directia de bucatarii contemporane sau traditionale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult