Cel mai bun pret

Cat s41 altex

★★★★☆

Reduceri de cat s41 altex! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara cat s41 altex fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Cat s41 altex?

cat s41 altex cu adancime standard: Majoritatea pe care le vei intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa printre 60 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara iti ofera mai mult spatiu cu destinatia de cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu directia de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest fenomen nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar veti avea uneori la dispozitie o diversitate larga de culori printre care puteti alege. In afara de aspectul estetic, sticla nu va arata amprentele digitale asemanator de usor cu directia de intre otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla atunci cand sunt folosite, dar care sunt aproape invizibile in momentul cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu scopul de partea din frunte dvs. iti fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dvs. preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Puteti monitoriza ce se afla in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care utilizati cateva odaie interne cu privire la a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se descoperi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu scopul de a supervisa pana cand ii nevoie sa le folositi.

Am fost impresionati sa observam cu privire la usile acestui cat s41 altex-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment ca cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul dintre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare este culoarea crem, clasica si eleganta.

Cu o simpla presiune de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door intre partea superioara dreapta, ceea ce va permite sa luati cu facilitate comanda de care aveti necesitate frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in soi normal.

Cautati 3 comenzi de caldura mare separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul cu privire la alimente proaspete, in acest fel incat nu puteti regla cateva din ele fara a le afecta pe celelalte. Unele electronice au controale independente mai bune.

Singura problema cu acest cat s41 altex ar putea fi faptul ca are doar o clasificare energetica de 1 stea. Asta il realiza mai putin eficient decat alte modele de acest tip si dimensiune... desi cu securitate le depaseste in aproximativ toate celelalte domenii. Are o serie de caracteristici dragute, dintre care patru este un set de tavite de gheata rotative. In plus fata de faptul ca acestea sunt detasabile, puteti pur si simplu sa rotiti bara cu privire la o selectionare de cuburi de gheata in miscare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult