Cel mai bun pret

Casa rusu rafturi

★★★★☆

Reduceri de casa rusu rafturi! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara casa rusu rafturi fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Casa rusu rafturi?

De departe, casa rusu rafturi traditional cu montare deasupra este designul cu care majoritatea dintre recenti am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de sus si compartimentul ca alimente proaspete in partea de jos, cu montare de foarte mare sunt, in medie, cel mai mic din modele, ceea ce le genera o alegere populara de epoca cu directia de gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, intre cele mai ieftine modele.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in orice zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt cunoscute deoarece, daca crisperul este prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul ar fi prea umed, fructele dvs. vor putrezi. care pot descoperi un echilibru intre aceste doua extreme va vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai mult moment posibil.

De asemenea, folosim oricare cu un sens mai ocazional, in acest fel incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare ca mentonariile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine caldura mare la o temperatura fara defect de 37?F, dar ar fi foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste nepasare de utilizare.

Odata ce casa rusu rafturi ar fi conectat la priza, masuram vremea necesar pentru cu destinatia de congelatorul sa se raceasca de la temperatura mare camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o buna marimea a rapiditatii cu care si congelatorul dvs pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Nu este vorba doar de cate rafturi aveti, ci de cat de flexibile sunt acestea. Vor incapea sticlele inalte in usa? Poti muta rafturile in jurul tau daca aveti ceva scurta de depozitat? Cat de simplu sunt simplu de curatat? Au o buza cu scopul de a impiedica scurgerea lichidelor varsate in tot?

dumneavoastra contribuie cu pana la 8% la factura de energie, in acest mod cu directia de alegerea unuia eficient iti va economisi bani. In moment ce mai mari vor mananca mai multa vlaga in special decat cele mai mici, clasificarile Energy Star va ajuta sa comparati creativitatea energetica relativa.

Circulatia si filtrarea aerului: Un casa rusu rafturi bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat cu directia de fructele dumneavoastra stricate sau prea coapte. Daca tine este capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele tine vor ramane proaspete mai putin timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult